Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Radīts gludeklis, ņemot vērā patērētāju raizes par drošību

Līva Jēgere, 31.10.2011. 17:40

Gludekli par bīstamu mājsaimniecības elektroierīci uzskata 40% eiropiešu, liecina Electrolux aptauja. Izstrādājot jauno 5Safety gludekli, Electrolux ir ņēmis vērā šo aspektu. Veļas gludināšana atzīta par nepatīkamāko mājas darbu arī tāpēc, ka tas ir pārāk laikietilpīgi un nesniedz cerēto rezultātu.
Radīts gludeklis, ņemot vērā patērētāju raizes par drošību

Gandrīz 60% respondentiem veļas gludināšana izraisa nepatiku, savukārt 80% labprāt saņemtu palīdzību šī mājas darba veikšanā drošības, laikietilpīguma un neefektivitātes dēļ, noskaidrojis Electrolux.

„Viens no biežākajiem iemesliem, kas, dodoties uz darbu, licis griezties atpakaļ uz mājām, ir bažas par neizslēgtu gludekli vai plīti. Par laimi mājsaimniecības ierīces kļūst arvien inteliģentākas – domā un dara mūsu vietā – gludekļi paši izslēdzas, ledusskapji sazinās ar pārtikas veikalu par nepieciešamajiem produktiem un tamlīdzīgi izgudrojumi," stāsta Electrolux Latvia eksperts Edgars Grieznis. „Sausajā ķīmiskajā tīrīšanā apmēram puse darbību saistītas ar apģērba atsvaidzināšanu un gludināšanu ar tvaiku, ko patiesībā var veikt arī ar jaudīgu gludekli, kas ilgtermiņā būs lētāk un daudz draudzīgāk videi," turpina E. Grieznis.

Gludekļa drošākai izmantošanai, Electrolux 5Safety gludeklis ir aprīkots ar trīs veidu drošības sistēmu, kas ar skaņas un gaismas brīdinājuma signālu laicīgi atgādinās par ieslēgto ierīci un automātiski izslēgs gludekli, ja signāli tiek ignorēti. Tā īpaši liela pamatne padara ierīci stabilāku un vieglāk novietojamu.

Izmantojot 5Safety gludekļa dizainā gumijas elementus, Electrolux panācis tā ergonomiskāku satveršanu, kas palīdz ērti nofiksēt ierīci un novērš nejaušu izslīdēšanu no rokas. Turklāt 3 metru garš un 360° leņķī pagriežams auduma strāvas vads ar vietu uzglabāšanai ļaus izvēlēties veļas gludināšanai visērtāko vietu mājā.

Lai nodrošinātu kvalitatīvu gludināšanas rezultātu, 5Safety gludekļa sildvirsma ir aprīkota ar 605 tvaika atverēm, kuras rada jaudīgu tvaika strūklu. Šāda veida auduma apstrāde ar tvaiku ļauj izgludināt apģērbus arī no tāda auduma, kā lins. Ņemot vērā audumu dažādību, ierīce paredz iespēju strūklas jaudu mainīt, piemērojot to konkrētam apģērbam.

Tiem, kas mazgā pat vienu reizi uzvilktās drēbes, 5Safety gludeklis palīdzēs ietaupīt laiku, jo ierīces jaudīga tvaika sistēma ir piemēta arī apģērbu atsvaidzināšanai. Lai efektīvi īstenotu šo funkciju, gludeklis ir aprīkots ar 380 ml ietilpīgu ūdens nodalījumu, savukārt par ūdens līmeni liecina trīs 3 rādītāji gludekļa aizmugurē un tā sānos.

Lai gludeklis kalpotu vēl ilgu laiku pēc tā iegādāšanas, tas ir aprīkots ar Resilium sildvirsmu no nerūsējošā tērauda, kas ir izturīga pret skrāpējumiem. Turklāt gludekļa darba traucējumu novēršanai, ierīcē ir iebūvēts pastāvīgs atkaļķošanas elementu, kas nodrošina automātisko ūdens attīrīšanas funkciju.

Uzziņai:

Electrolux ir pasaules līderis mājsaimniecības ierīču un profesionālo ierīču ražošanā, kura izstrādājumus ik gadu pērk vairāk nekā 40 miljoni pircēju 150 valstīs. Electrolux fokusējas uz inovatīvu produktu ražošanu, īpašu vērību pievēršot pārdomātam dizainam, pamatojoties uz patērētāju prasībām, lai tos novērtētu gan cilvēki savās mājās, gan profesionāļi – darbavietās. Electrolux produktu klāstā ietilpst ledusskapji, trauku mazgāšanas mašīnas, veļas mašīnas, plītis, kondicionieri un mazā sadzīves tehnika, piemēram, putekļu sūcēji, kas tiek pārdoti ar tādām iecienītām preču zīmēm kā Electrolux, AEG, Eureka un Frigidaire. 2010. gadā Electrolux ieņēmumi bija 106 miljardi SEK un uzņēmumā strādāja 52 000 darbinieku. Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet http://newsroom.electrolux.com/lv/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV