Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Panasonic izlaiž kameru Lumix DMC-GX1

zparks.lv, 07.11.2011. 13:01

Kompānija Panasonic oficiāli izziņojusi savu jaunāko veikumu ciparu fotoaparātu ar maināmiem objektīviem lauciņā - Micro Four Thirds standartam piederošais aparāts Lumix DMC-GX1.
Panasonic izlaiž kameru Lumix DMC-GX1

Kamerai ir 16 megapikseļu Live MOS attēla sensors, kā arī Venus Engine attēla apstrādes procesors un 3 collu skārienjūtīgais ekrāns. Kamerai ir iebūvēta automātiskā matricas attīrīšanas no putekļiem sistēma. Lumix DMC-GX1 spēj uzņemt ne tikai fotoattēlus, bet arī video materiālus 1080/60i standartā, un tās ISO maksimālais lielums ir 12800. Kamerai ir pieejami manuālie uzņemšanas režīmi, kā arī iA un iA Plus automātiskie režīmi. Kamerā tiek lietota optiskā attēla stabilizācijas sistēma O.I.S. Kamerai būs iespējams pievieno arī ārējo zibspuldzi, vai arī skatu meklētāju Live View DMW-LVF2. Šie aksesuāri gan būs jāiegādājas atsevišķi. Jaunumam veikalu plauktos būtu jānonāk decembra vidū, un tā cena bez optikas tiek prognozēta 350 latu līmenī.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV