Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

ASUS Eee Pad Transformer Prime – pirmā planšete ar Tegra 3 platformu

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 09.11.2011. 15:16

Kompānijas Asus plāni planšetdatoru tirgus iekarošanai ir ļoti nopietni, ko apliecina tās jaunākais veikums - ASUS Eee Pad Transformer Prime.
ASUS Eee Pad Transformer Prime – pirmā planšete ar Tegra 3 platformu

Šis planšetdators lepojas ar pasaules pirmās Tegra 3 planšetes statusu, kā arī ar ļoti solīdu aprīkojumu – 10 collu 1280 x 800 izšķirtspējas Super IPS skārienjutīgo ekrānu, mini-HDMI video izeju, microSD atmiņas kartes slotu, 1GB operatīvo atmiņu, GPS uztvērēju, iebūvētu žiroskopu, USB 2,0 pieslēgvietu, kā arī priekšpusē izvietotu 1,2 megapikseļu tīmekļa kameru, 8 megapikseļu kameru aizmugurē, un visbeidzot četru kodolu Tegra 3 procesoru. Vēl jāpiemij, ka šai planšetei ērti ir piestiprināma fiziska QWERTY tastatūra, kas to transformē par klēpjdatoru, kā arī tam ir pieklājīgs akumulators, kas starp uzlādes reizēm nodrošinās aptuveni 12 stundu ilgu darbības laiku. Eee Pad Transformer Prime darbosies ar nesen izlaisto Ice Cream Sandwich operētājsistēmu. Jaunais Asus lepnums pārdošanā nonāks decembra beigās un tā cena būšot 500 ASV dolāru.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV