Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Logitech izziņo jaunu bezvadu tastatūru

Jānis Vanags, 24.11.2011. 13:02

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 nodrošina klēpjdatoru lietotājiem pilnīgu kontroli, pat pieslēdzoties televizoram.
Logitech izziņo jaunu bezvadu tastatūru

Logitech paziņo par Logitech® Wireless Touch Keyboard K400, ar kuru vadīt televizoram pieslēgto stacionāro vai klēpjdatoru. Ar bezvadu darbības rādiusu līdz 10 metriem, Logitech Wireless Touch Keyboard K400 nodrošina vieglu klēpjdatora vadību no dīvāna arī tad, kad tas pieslēgts televizoram.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 ir veidota īpaši tiem cilvēkiem, kuri pieslēdz savus klēpjdatorus televizoriem, lai skatītos multivides saturu uz lielāka ekrāna. Iebūvētais 3,5 collu skārienpaliktnis padara vertikālo un horizontālo ritināšanu intuitīvu, nav nepieciešama pele.

"Ar mūsu jauno Logitech Wireless Touch Keyboard K400 cilvēki var pieslēgt savus klēpjdatorus televizoram, uzgriezt skaļumu YouTube video, nopauzēt atvaļinājumu slaidrādes vai sūtīt sīkziņu par filmu, ko tie tikko lejupielādējuši," sacīja Thibauld Nolf, Logitech tastatūru produktu vadītājs. "Vai klejojat tīmeklī vai sūtat e-pastu draugam, pārvietošanās un rakstīšana ir vienkārša ar klusajiem, zema profila taustiņiem."

Atšķirībā no līdzīgiem produktiem, kam nepieciešama sarežģīta programmatūras instalēšana un konfigurācija, Logitech Wireless Touch Keyboard K400 iestatīšana ir vienkārša – tikai pievienojiet nelielo Logitech Unifying uztvērēju USB pieslēgvietai un tastatūra ir gatava darbam. Tam pašam Logitech Wireless Touch Keyboard K400 uztvērējam varat pievienot vēl piecas citas saderīgas ierīces. Tastatūra bez bateriju maiņas darbojas gadu. Zemā profila taustiņi ir patīkami taustei un ir praktiski nedzirdami. Tie ir viegli nolasāmi pat vāji apgaismotā dzīvojamajā istabā pateicoties salasāmiem, baltiem simboliem. Logitech Wireless Touch Keyboard K400 ir kompakta, tai pat laikā ērta, un to iespējams novietot vertikāli, kad to nelietojat.

Cena un pieejamība

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 nopērkama par Ls 28. Lai uzzinātu vairāk par Logitech Wireless Touch Keyboard K400, lūdzu, apmeklējiet: www.logitech.com.

Par Logitech

Logitech ir pasaulē vadošais to izstrādājumu ražotājs, kas ļauj cilvēkiem piekļūt cipariskajām iespējām. Aptverot daudzas skaitļošanas, sakaru un izklaides platformas, Logitech apvienotā aparatūra un programmatūra ļauj veikt vai uzlabo ciparisko naviģēšanu, mūzikas un video izklaidi, spēļu spēlēšanu, sociālo sakaru veidošanu, audio un video saziņu, izmantojot internetu, video drošību un mājas izklaides vadību. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV