Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Kiber-pirmdiena gatavojas sasniegt jaunus rekordus

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 25.11.2011. 14:30

ASV pateicības dienas svētku nedēļu jau tradicionāli noslēdz melnā piektdiena, kurā ASV tirdzniecības centri atvēruši savas durvis pircējiem uz krietni ilgāku laiku, bet lielo iepirkšanās bumu noslēgs kiber-pirmdiena, kur savu atlikušo naudiņu daudzi iztērēs dažādos interneta veikalos.
Kiber-pirmdiena gatavojas sasniegt jaunus rekordus

Pagājušais gads bijis zīmīgs ar to, ka pirmo reizi kiber-pirmdienas laikā pārdošanas apjoms pārsniedza viena miljarda ASV dolāru robežu, un tas noteikti būtu vēl lielāks, ja vien milzīgo interneta pircēju rosību būtu izturējuši daudzu interneta veikalu serveri. Ekonomikas eksperti paredz, ka neskatoties uz samērā slikto situāciju ekonomikā, šogad visticamāk kiber-pirmdienas laikā naudas apgrozījums pieaugs vēl par 15 – 17% un tiks sasniegts jauns rekords, turklāt daudzi interneta veikali noteikti būs labāk sagatavojušies šim pasākumam.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV