Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Google Chrome kļuvis par otro izplatītāko interneta pārlūku

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 02.12.2011. 16:50

Brīdī, kad Google demonstrēja savu izstrādāto interneta pārlūku – Chrome, neviens īsti nešaubījās, kas tas kļūs par nozīmīgu spēlētāju interneta pārlūku tirgū, tomēr nedaudz pārsteidzošs ir kļuvis temps, kādā pieaug Chrome lietotāju skaits.
Google Chrome kļuvis par otro izplatītāko interneta pārlūku

To pierāda StatCounter veiktais pētījumus par izmantotajiem interneta pārlūkiem, kurā atklājies, ka Google Chrome pārlūkprogramma ir jau apsteigusi ilggadējo otrās vietas īpašnieci Mozilla Firefox, un sākusi ķert rokā arī pastāvīgo tirgus līderi – Microsoft Internet Explorer. Google Chrome pagaidām lepojas ar 25,7 procentiem no visas pasaules izmantotajām pārlūkprogrammām, uzticība Firefox ir nokritusies līdz 25,2 procentiem, savukārt MS Internet Explorer pagaidām pieder 40,63 procenti. Jāpiemin gan, ka Chrome vienīgais var lepoties ar pieaugošu lietotāju skaitu, tādēļ nav arī izslēgta iespējamība, ka jau nākamgad varētu notikt interneta pārlūku līderu maiņa.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV