Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Samsung sāk Wave 3 viedtālruņa pārdošanu

Samsung Electronics, 05.12.2011. 15:03

Mobilo tālruņu ražotājs Samsung Electronics ir oficiāli sācis sava jaunākā bada 2.0 operētājsistēmas viedtālruņa Wave 3 pārdošanu. Šis 4 collu viedtālrunis ar atjaunotu Samsung Apps aplikāciju klāstu jau ir pieejams Francijā, un decembrī tas nonāks arī Vācijas, Itālijas, Krievijas un citu valstu tirgos. Latvijas veikalos Wave 3 viedtālrunis būs pieejams no 2012. gada janvāra pirmās nedēļas.
Samsung sāk Wave 3 viedtālruņa pārdošanu

"Wave 3 ir viedtālrunis, kura lielākās priekšrocības ir bada 2.0 operētājsistēmas ātrdarbība, kā arī atjaunotais un paplašinātais Samsung aplikāciju un pakalpojumu klāsts. Mēs turpināsim uzlabot mūsu Wave viedtālruņu sērijai paredzēto bada platformu un ar to saistīto ekosistēmu, izstrādājot arvien jaunas funkcijas, aplikācijas un satura pakalpojumus," sacīja Samsung Mobilo komunikāciju biznesa nodaļas prezidents un vadītājs J.K. Šins (JK Shin). "Wave 3 viedtālrunis pilnībā apliecina mūsu centienus ieviest bada operētājsistēmu mobilajā industrijā, un es ceru, ka patērētāji visā pasaulē to novērtēs, pilnvērtīgi izmantojot tās daudzveidīgās funkcijas."

Jauda elegantā metāla korpusā

Saglabājot Wave sērijas labākās stila tradīcijas, Samsung Wave 3 ir ietērpts elegantā 9,9 milimetrus plānā metāla korpusā. No anodēta alumīnija veidotais plānais, monolītais korpuss ir lieliski piemērots aktīviem un pastāvīgā kustībā esošiem lietotājiem.
Wave 3 viedtālrunis ir aprīkots ar jaudīgu 1,4 GHz procesoru un HSPA 14,4 Mbit/s datu savienojuma atbalstu, kas to nodrošina ar iespaidīgu datu lejupielādes ātrumu un ļauj izbaudīt augstas kvalitātes grafiskos efektus. Savukārt iebūvētais HD video atbalsts ļauj skatīties augstas izšķirtspējas video, lai kur arī lietotājs atrastos. Tālrunī ietverts arī DivX kodējuma atbalsts, kas kopā ar Super AMOLED ekrānu nodrošina vislabāko mobilā video kvalitāti.

Jaunas iespējas ar bada 2.0 operētājsistēmu

Wave 3 viedtālrunis darbojas uz Samsung bada 2.0 operētājsistēmas bāzes, kas kopā ar Touchwiz UX lietotāja saskarni sniedz vairākas unikālas funkcijas. Wave 3 piedāvā plašas iespējas pielāgot tālruni katra lietotāja vēlmēm, kā arī ļauj aktivizēt un izmantot vairākas aplikācijas vienlaikus.

Live Panel darba virsma var tikt pielāgota lietotājam, izmantojot īsceļus uz visbiežāk izmantoto saturu un aplikācijām. Pateicoties unikālai 3D vizuālajai piekļuvei, multi-touch atbalstam un tab-and-drag funkcijai, uz tālruņa darba virsmas esošo mapju lietošana tagad ir vēl vienkāršāka un intuitīvāka. Savukārt Wave 3 iekļautā WiFi Direct funkcija ļauj pieslēgties pie citām WiFi ierīcēm, lai koplietotu datus starp tālruni un šīm ierīcēm.

Uzlabotas aplikācijas un pakalpojumi komunikācijas iespējām

Izmantojot Samsung Apps aplikāciju veikalu, Wave 3 viedtālrunis nodrošina iespēju lejupielādēt visdažādākās aplikācijas. Jaunais bada 2.0 viedtālrunis ir ieviesis jaunumus arī Samsung Apps veikalā, tostarp ir uzlabota lietotāja saskarne, paplašinātas pirkumu iespējas, kā arī ir ieviesta lietotāju vēlmēm pielāgota aplikāciju ieteikumu sistēma.

Atjaunotais Social Hub 2.0 pakalpojums palīdz lietotājiem efektīvi sekot līdzi savām aktivitātēm sociālajos tīklos – tūlītējai komunikācijai šajā aplikācijā ziņu apmaiņas funkcija, sociālo tīklu paziņojumi un e-pasts ir apvienoti ar tālruņa kontaktiem un kalendāru. Savukārt tālrunī integrētās Store & Player un Music Hub funkcijas nodrošina mūzikas veikalu ar piekļuvi vairāk nekā 12 miljoniem skaņdarbu, kā arī iespēju pilnībā personalizēt savu iecienītākās mūzikas katalogu.

Wave 3 viedtālrunis ietver arī ChatON aplikāciju – tas ir Samsung starpplatformu komunikācijas pakalpojums, kas visus mobilo sakaru rīku lietotājus apvieno vienotā tīklā. Vienkārši reģistrējoties, bez parolēm vai lietotājvārdiem, ChatON tiešā veidā pieslēdzas lietotāja kontaktu informācijai, lai gan nodrošinātu tūlītējas sarakstes iespējas, gan arī ļautu koplietot dažāda veida saturu – attēlus, video, balss ierakstus, kontaktus, kalendāra piezīmes. Savukārt ChatON grupas sarakstes funkcija palīdz ērti komunicēt ar vairākiem cilvēkiem vienlaikus.

Kopā ar Wave 3 viedtālruni Samsung prezentē arī virkni aizraujošu 3D spēļu un uz atrašanās vietas noteikšanas funkciju balstītu aplikāciju, kas pilnvērtīgi izmanto gan atjauninātās bada 2.0 operētājsistēmas iespējas, gan arī WiFi Direct un balss atpazīšanas funkcijas. Atzīmējot bada 2.0 platformas prezentāciju, Samsung Apps veikals saviem lietotājiem uz ierobežotu laika posmu piedāvās arī ekskluzīvu iespēju bez maksas lejupielādēt Camcard, Skyview un The Adventures of Tintin: The Game aplikācijas.
Kompānija Samsung ir izsludinājusi arī starptautisku konkursu aplikāciju izstrādātājiem bada 2.0 Power App Race. Šī konkursa ietvaros labākajiem bada 2.0 aplikāciju izstrādātājiem būs iespēja cīnīties par 1 000 000 ASV dolāru lielu konkursa balvu fondu. bada 2.0 Power App Race konkursa uzvarētāju noteiks pēc Samsung Apps veikala 10 vislabāk pārdoto aplikāciju topa. Izstrādātāji no visas pasaules savu dalību konkursam var pieteikt līdz šī gada 31.decembrim, apmeklējot interneta vietni developer.bada.com/.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV