Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

HP piedāvā modernus un elegantus printerus

Inga Cīrule, 06.12.2011. 13:24

HP piedāvā Ziemassvētku dāvanu iespējas ikvienam – sākot ar tehnoloģiju mīļotājiem, aizrautīgiem fotogrāfiem līdz pat interjera entuziastiem. HP drukas risinājumi papildinās jebkuru mājokli, izklaides centru, biroju vai mājas darbistabu, pateicoties izmantotajām jaunākajām tehnoloģijām, izejmateriāliem un drukas aplikācijām.
HP piedāvā modernus un elegantus printerus

HP ENVY110 e-All-in-One printera lakoniskais, baltais dizains piestāvēs teju jebkurai telpai. ENVY printeris ir lielisks aksesuārs moderniem klēpjdatoriem, planšetdatoriem un arī viedtālruņiem. Tas ir savienojams ar tīmekli, bet tajā iekļautās HP ePrint un AirPrint tehnoloģijas ļauj lietotājiem drukāt no jebkuras vietas, vienkārši nosūtot drukas darbu tieši uz printera e-pasta adresi. HP ENVY 110 e-All-in-One ir pieejams par aptuveno cenu 165 Ls.

Jaunais glancēti melno HP Photosmart printeru klāsts ir veidots fotogrāfiju un dokumentu drukāšanai mājās. Ērtās opcijas, pieejama cena un pārdomāts dizains padara tos piemērotus visai ģimenei. Ar ePrint un AirPrint tehnoloģijām lietotāji var drukāt no jebkuras vietas pasaulē. HP Photosmart 5510 e-All-in-One pieejams par aptuveno cenu 69 Ls, HP Photosmart 6510 e-All-in-One pieejams par 105 Ls, bet HP Photosmart 7510 e-All-in-One - par 135 Ls.

Oriģinālās HP drukas izejvielas

Oriģinālās HP drukas izejvielas nodrošinās svētku atmiņu iemūžināšanu augstas kvalitātes izdrukās. Tās ļauj lietotājiem radīt kvalitatīvas apsveikuma kartītes, kā arī drukāt mīļus fotoattēlus un ikdienas dokumentus no mājām.

HP augstas ietilpības (XL) tintes kasetnes sniedz divreiz vairāk izdruku, salīdzinot ar oriģinālajām HP tintes kasetnēm. Vienas lapas izdrukas izmaksas ar HP XL kasetnēm būs par 50% mazākas, nekā ar standarta kasetnēm. Papildus ietaupījumiem noderēs arī HP Photo Value Pack komplekts, kurā apvienotas tintes kasetnes un augstas kvalitātes HP fotopapīrs.

Par HP

HP radītajām jaunajām tehnoloģijām ir svarīga nozīme ikviena cilvēka, uzņēmumu un sabiedrības ikdienā. Pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju kompānija HP piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, programmatūru, IT pakalpojumus un infrastruktūras risinājumus. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) pieejama http://www8.hp.com/lv/lv/home.html

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV