Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Samsung sasniedz vēsturisku mobilo tālruņu pārdošanas rekordu

Oskars Kupše, 13.12.2011. 15:21

Pasaulē vadošais elektrotehnikas ražotājs un tehnoloģisko inovāciju līderis Samsung sasniedzis vēsturisku mobilo tālruņu pārdošanas rekordu, pirmo reizi uzņēmuma vēsturē gada laikā pārdodot vairāk nekā 300 miljonus tālruņu. Augstākie rezultāti ir GALAXY S sērijas viedtālruņiem, tādējādi GALAXY kļūstot par vienu no pasaulē atpazīstamākajiem mobilās industrijas zīmoliem un nostiprinot Samsung līderpozīciju viedtālruņu tirgū.
Samsung sasniedz vēsturisku mobilo tālruņu pārdošanas rekordu

Jaunu pārdošanas rekordu Samsung vēsturē uzstādījis GALAXY S sērijas viedtālrunis GALAXY S II, sasniedzot 10 miljonu pārdoto vienību atzīmi straujāk nekā jebkurš cits Samsung mobilais tālrunis. "Esam ārkārtīgi lepni par sasniegtajiem rezultātiem – Samsung mobilo tālruņu pārdošanas apjoms pārsniedz gada sākumā izvirzīto mērķi," informē Samsung Electronics Mobilo telekomunikāciju biznesa nodaļas vadītājs J.K. Šins (JK Shin). "Samsung ir vienīgais ražotājs, kas patērētājiem piedāvā tik plašu mobilo tālruņu un mobilo operētājsistēmu klāstu kā Android, Windows Phone un Bada," kompānijas panākumus mobilo tālruņu tirgū skaidro J.K. Šins.

Kopš šā gada maija Samsung ir Baltijā pārdoto viedtālruņu tirgus līderis. 2011. gada 3. ceturksnī Samsung tirgus daļa Baltijas viedtālruņu tirgū bija 43,2%, Lietuvā šī tirgus daļa sasniedz 51,9%, Latvijā – 37,0%, bet Igaunijā – 34.5%.

Arvien lielāku popularitāti iekaro arī viedtālruņi ar Samsung īpaši izstrādāto operētājsistēmu Bada. Šogad Samsung laida klajā atjauninātu operētājsistēmas versiju Bada 2.0 un vairākus papildinājumus uz bada platformas balstīto Wave viedtālruņu sērijai, kuras jaunākais modelis Wave 3 Baltijas tirgū būs pieejams vēl šā gada nogalē.

Laižot klajā inovatīvo mobilo ierīci GALAXY Note šā gada novembrī, Samsung ir būtiski paplašinājis mobilo produktu segmenta robežas. Ierastās viedtālruņa funkcijas GALAXY Note papildina unikāla lietotājsaskarne, kas apvieno skārienekrāna un S Pen jeb smart pen tehnoloģiju.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais uzņēmums pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2010. gadā sasniedza 116,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 164 600 cilvēku 179 birojos 61 valstī un tas sastāv no deviņām galvenajām biznesa vienībām: Vizuālo displeju, Mobilo komunikāciju, telekomunikāciju sistēmu, Digitālo ierīču, IT risinājumu, Digitālo attēlveidošanas, Atmiņas, LSI sistēmu un LCD vienībām. Atzīts par vienu no pasaules ātrāk augošajiem zīmoliem, Samsung Electronics ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas karšu, mobilo tālruņu un TFT-LCD produktu ražotājs. Papildu informācija atrodama www.samsung.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV