Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sācis darboties jauns mūzikas serviss - Rara.com

zparks.lv, 15.12.2011. 10:35

ASV un vairākās Eiropas valstīs darbu sācis jauns mūzikas serviss, kura nosaukums Rara.com. Kā apgalvo tā izveidotāji, tad galvenā tā priekšrocība ir tas, ka serviss orientēts uz cilvēkiem, kuri nevēlas saskarties ar dažādiem tiešsaistes mūzikas servisiem, un sarežģītām sistēmām.
Sācis darboties jauns mūzikas serviss - Rara.com

Jaunais serviss pieejams dažādām ierīcēm un dažādām operētājsistēmām. Jaunums lietotājam izmaksās $0,99 mēnesī pirmos trīs mēnešus, bet pēc tam $4,99 mēnesī. Ja vēlēsieties to izmantot arī portatīvajās Android vai iOS ierīcēs, tad nāksies šķirties no $9,99 mēnesī. Šobrīd servisa datu bāzē ir vairāk nekā 10 miljoni kompozīciju, un servisu atbalsta tādi ierakstu industrijas giganti kā EMI Music, Sony Music Entertainment, Warner Music Group, Universal Music Group. Šobrīd serviss pieejams 16 valstīs, taču tas sola ātri vien paplašināties. Vairāk skatieties video materiālā.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV