Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LG Electronics un PRADA noslēdz ekskluzīvu sadarbības līgumu

Anete Gribuste, 15.12.2011. 12:31

PRADA un LG iepazīstina ar jaunāko kopīgas sadarbības rezultātā tapušo viedtālruni, kas sevī apvieno tehnoloģiju inovācijas un elegantu dizainu – PRADA tālruni no LG 3.0. Šis ir jau trešais, veiksmīgas sadarbības rezultātā radītais tārunis un tajā ieguldīts labākais no katra sadarbības partnera sasniegumiem savā jomā. Turklāt tālrunis var lepoties ar vienu no lielākajiem (4,3 collas) un spilgtākajiem (800 nitu) skārienekrāniem pasaulē.
LG Electronics un PRADA noslēdz ekskluzīvu sadarbības līgumu

Elegantais, melnais tālrunis veidots, sekojot PRADA dizaina tradīcijām, turklāt tam ir pilns skārienekrāns un PRADAs Saffiano zīme uz tālruņa aizmugurējās daļas. Katra detaļa veidota ar izsmalcinātu vienkāršību, turklāt tālrunī iestrādāta arī LG vadošā Floating Mass tehnoloģija, kas optiski vēl vairāk samazina jau tā 8,5 mm plāno viedtālruņa korpusu.

Elegants un iespaidīgs, PRADA tālrunis no LG 3.0 var lepoties arī ar 1.0GHz Dual-Core/ Dual-Channel arhitektūru ātrdarbīgai veiktspējai, kā arī dual-band wi-fi efektīvai interneta pārlūkošanai.

PRADA tālrunim no LG 3.0 ir arī īpaši radīts interfeiss ar melnas, pelēkas un baltas krāsas izvēlnes ikonām, turklāt, to izmantojot, lietotāji var novērtēt arī visas jaunākās Android Gingerbread operētājsistēmas priekšrocības, ar iespēju vēlāk veikt atjauninājumu uz Android Ice Cream Sandwich.

Jau minētais tālruņa 800 nitu spožais 4,3 collu skārienekrāns ļauj ērti pārlūkot foto vai citu saturu pat spožā saules gaismā. Savukārt ar 8MP kameru un līdz pat 8GB atmiņas ietilpību visi Life is Good aspekti var tikt novērtēti augstākajā kvalitātē. Tālruni iesējams papildināt ar PRADA tālruņa aksesuāriem – piekariņu, Bluetooth austiņām vai elegantiem tālruņa ietvariem.

PRADA tālrunis no LG 3.0
o Operētājsistēma: Android Gingerbread
o Atmiņa: 8GB
o Ekrāns: 4.3"
o Izšķirtspēja WVGA (800 x 480)
o NOVA displejs: 800 nitu
o Kamera: 8MP
o 1.0GHz Dual-Core/ Dual Channel procesors

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV