Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Samsung izstrādā izklaides aplikāciju TicketBox viedtālruņiem un SmartTV

Oskars Kupše, 15.12.2011. 14:32

Samsung Electronics Baltics sadarbībā ar Exigen Services Latvia un Lattelecom BPO ir izveidojis jaunu aplikāciju TicketBox, kas mobilo tālruņu un SmartTV lietotājiem ļauj ērti un ātri uzzināt par aktuālajiem izklaides un atpūtas pasākumiem Latvijā.
Samsung izstrādā izklaides aplikāciju TicketBox viedtālruņiem un SmartTV

TicketBox aplikācija pieejama Samsung Wave sērijas viedtālruņiem ar Samsung Bada 1.1 operētājsistēmu un Samsung SmartTV televizoriem. Lejupielādējot aplikāciju Samsung Apps, šo ierīču lietotāji var uzzināt jaunāko informāciju par kultūras un izklaides pasākumiem, atlasīt savai atrašanās vietai tuvākos notikumus, bet tālruņu lietotāji – arī iegādāties biļetes izvēlētā pasākuma apmeklējumam biļešu tirdzniecības mājas lapās.

TicketBox tehnisko izstrādi veica Exigen Services Latvia speciālisti, savukārt informācijas iegūšanai par aktuālajiem pasākumiem aplikācija izmanto portāla 1188.lv datu bāzi.

„Samsung nostiprina savu lomu kā SmartTV programmatūras līderis ne vien globāli, bet arī Baltijā, piedāvājot arvien jaunu, tieši mūsu reģionam saistošu saturu," skaidro Samsung Electronics Baltics Mobilā un TV satura biznesa attīstības speciālists Aleksis Geske. „Mēs turpinām izstrādāt lietotājiem noderīgus un vietējiem pakalpojumiem pielāgotus risinājumus. Man ir liels gandarījums, ka šī Latvijas tirgum unikālā projekta izstrādē sadarbojāmies ar Exigen Services Latvia un Lattelecom BPO speciālistiem, kuri sevi parādīja kā inovatīvus un mūsdienīgi domājošus profesionāļus."

„Esam pateicīgi Samsung Electronics Baltics par veiksmīgo sadarbību, jo, liekot lietā Exigen Services Latvia plašo pieredzi mobilo risinājumu izstrādē globāliem klientiem, ar jauno aplikāciju esam bagātinājuši arī Latvijas iedzīvotāju ikdienu," uzsver Exigen Services Latvia Biznesa attīstības direktors Pēteris Sliede.

„Lattelecom BPO, kas ir zīmola 1188 īpašnieks, ir gandarīts, ka tagad Samsung telefonu un SmartTV lietotāji varēs izmantot portāla 1188.lv visaptverošo izklaides saturu," papildina Valters Māziņš, Lattelecom BPO izpilddirektors.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais uzņēmums pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2010. gadā sasniedza 116,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 164 600 cilvēku 179 birojos 61 valstī un tas sastāv no deviņām galvenajām biznesa vienībām: Vizuālo displeju, Mobilo komunikāciju, telekomunikāciju sistēmu, Digitālo ierīču, IT risinājumu, Digitālo attēlveidošanas, Atmiņas, LSI sistēmu un LCD vienībām. Atzīts par vienu no pasaules ātrāk augošajiem zīmoliem, Samsung Electronics ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas karšu, mobilo tālruņu un TFT-LCD produktu ražotājs. Papildu informācija atrodama www.samsung.com.

Par Lattelecom BPO: Lattelecom grupas uzņēmums Lattelecom BPO ir lielākais klientu apkalpošanas pakalpojumu sniedzējs Baltijas valstīs. Uzņēmums sniedz arī Uzziņu dienesta 1188 informatīvos pakalpojumus, kurus klients var saņemt, zvanot pa tālruni 1188, internetā www.1188.lv vai wap.1188.lv, ar SMS, kā arī 1188 tālruņu katalogos.

Par Exigen Services Latvia

Exigen Services Latvia ir viens no vadošajiem programmatūras izstrādes ārpakalpojumu sniedzējiem Baltijā un darbojas IT pakalpojumu tirgū vairāk kā 15 gadus. Uzņēmums, kurā strādā vairāk nekā 300 darbinieku, sadarbojas ar klientiem no valsts sektora, finanšu, telekomunikāciju un citām nozarēm, kā arī līdzdarbojas globāla līmeņa risinājumu izstrādes projektos ar kolēģiem no Ziemeļeiropas, Krievijas, Ķīnas un ASV.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV