Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klajā nāk ikgadējais IBM 5 in 5 pētījums

zparks.lv, 20.12.2011. 16:15

Kompānija IBM ir publicējusi savu ikgadējo skatījumu uz tehnoloģijām, sava veida prognozi, par to, kas varētu notikt nākamajos piecos gados, kādas jaunas tehnoloģijas un risinājumi ienāks mūsu dzīvē.
Klajā nāk ikgadējais IBM 5 in 5 pētījums

Kā pirmo pētījuma autori piemin to, ka mūsu dzīvē plaši un visur ienāks atjaunojamie enerģijas resursi, un tiks izmantoti dažādi mini ģeneratori, kuri izstrādās enerģiju cilvēkam ejot, braucot ar velosipēdu utt.. Kā nākamais tiek minēts tas, ka paroles datoros, kādas mēs tās zinām šobrīd, kļūs liekas. Iekārtas cilvēkus identificēs pēc biometriskajiem rādītājiem. Tāpat tikšot radītas daudz pamatīgākas cilvēka smadzeņu darbības monitorēšanas ierīces, kā rezultātā mēs varēsim daudzas iekārtas vadīt ar \"domu spēku\". Tāpat tiek prognozēts, ka līdz 2016. gadam ļoti samazināsies atšķirība starp dažādu pasaules reģionu iedzīvotājiem, interneta pieejamības ziņā. Tajā laikā aptuveni 80% pasaules iedzīvotāju būs mobilās iekārtas. Kā pēdējo, bet ne mazāk patīkamo, IBM prognozē to, ka tiks izveidoti labāki reālā laika mēstuļu un citas liekās informācijas filtri, un katrs no mums saņems tikai to informāciju, kuru vēlēsies, un kura būs nepieciešama, bet nevajadzīga reklāma kļūs par retumu. Vairāk skatieties video materiālā.

\r\n

\r\n\r\n\r\n\r\n

\r\n

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV