Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

LG Electronics Magic Remote tālvadības pults – jauns LG CINEMA 3D Smart televizora papildinājums

Anete Gribuste, 21.12.2011. 12:42

LG Electronics (LG) iepazīstina ar jaunu tālvadības pulti LG CINEMA 3D Smart televizoram – LG Magic Remote. Jaunā tālvadības pults ļauj maksimāli ērti izmantot pilnu televizora funkcionalitāti ar papildus funkciju klāstu, kā, piemēram, Voice Recognition, Wheel, Magic Gesture un Pointing.
LG Electronics Magic Remote tālvadības pults – jauns LG CINEMA 3D Smart televizora papildinājums

"LG arvien tiecas uzlabot mājas izklaides kvalitāti, kas arī ir galvenais iemesls, kāpēc LG CINEMA 3D Smart televizorus novērtē tik daudzi lietotāji visā pasaulē," sacīja Havis Kvons, LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs. "LG jaunā Magic Remote tālvadības pults ir mūsu jaunākā inovācija, lai padarītu LG CINEMA 3D Smart televizora lietošanu vēl ērtāku, īpašu uzsvaru liekot uz Smart TV funkciju, kas jau tagad piedāvā vairāk nekā 1 000 aplikāciju un citu augstas klases saturu."

LG Magic Remote nozīmīgākā atšķirība no citām tālvadības pultīm – spiedpodziņas veido tikai daļu no intuitīvās lietošanas pieredzes. Izmantojot balss atpazīšanas tehnoloģiju, Magic Remote tālvadības pults lietotāji var ievadīt tekstu, piemēram, meklēšanas komandas, paātrinot un padarot ērtāku Smart TV satura pārlūkošanu.

Savukārt pults centrā esošais rullis (Wheel) ļauj lietotājam ērti un ātri pārlūkot dažādas izvēlnes un aplikācijas, vienkārši ritinot uz augšup un lejup, līdzīgi kā ar datorpeli. Savukārt norādīšanas funkcija (Pointing function), kas iepriekš bija pazīstama kā Point and Click, ļauj vienkārši nomērķējot ar LG Magic Remote tālvadības pulti uz televizoru aktivizēt kursoru, lai veiktu vajadzīgās darbības. Tāpat ar Pointing funkciju iespējams vadīt LG Smart TV ekosistēmu, bez vajadzības izmantot spiedpodziņas vai citus taustiņus. Vēl noteikti fiziski žesti (Magic Gestures) var tikt izmantoti kā komandas, ļaujot lietotājam vadīt savu LG CINEMA Smart televizoru ar vienkāršu rokas kustību.

Papildus jaunajām funkcijām, LG Magic Remote tālvadības pults piedāvā arī 3D pogu, ar kuras starpniecību 2D saturu var ātri un ērti pārveidot uz 3D. Tāpat Magic Remote tālvadības pults var lepoties ar īpaši ergonomisku dizainu – tas viss mājas izklaidei jaunā kvalitātes līmenī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV