Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LG Electronics jaunā IPS monitoru sērija – plašākajām mājas izklaides iespējām

Anete Gribuste, 22.12.2011. 13:40

LG Electronics (LG) plāno iepazīstināt ar savu 2012.gada IPS monitoru sēriju Patērējtāju Elektronikas šova CES 2012 ietvaros, kas jau nākammēnes norisināsies Lasvegasā. LG IPS monitori nodrošina optimālu 3D skatīšanās pieredzi, piedāvājot augstas izšķirtspējas 3D attēlus no ievērojami plašāka skatu leņķa. LG IPS monitori būs pieejami DM92, DM82 un DM52 sērijās, kā papildinājums LG D43 3D monitoram.
LG Electronics jaunā IPS monitoru sērija – plašākajām mājas izklaides iespējām

"LG 3D displeju produktu kvalitāte un tehnoloģiju inovācijas ir pārliecinoši industrijas līderi, kā to apliecina arī daudzi vadošie pasaules tehnoloģiju mediji," sacīja Havis Kvons (Havis Kwon), LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs. "2011.gada IPS monitori pierāda mūsu nerimstošos centienus nodrošināt arvien labāku mājas izklaides un darba pieredzi."

LG DM92 sērija pārsteidz ar elegantu dizainu un CINEMA SCREEN ekrānu, kura estētiskās kvalitātes pārsteigs pat kaprīzākos tehnoloģiju entuziastus. Savukārt 27 collu displejs ļauj ne tikai ērti pārlūkot datora saturu, bet arī spēlēt spēles, vai arī vienkārši sekot līdzi iecienītajām TV pārraidēm. Tāpat LG DM92 sērija ir īpaši pielāgota 3D satura demonstrēšanai – ar IPS paneli panākts izteikts attēla dziļums, krāsu kolorīts un spilgtums ievērojami plašākā skata leņķī.

23 collu DM82 sērija izceļas ar futūristisku dizainu un 3D displeja kvalitāte ir viena no labākajām industrijā, ar izciliem krāsu toņiem jebkurā skata leņķī. Turklāt košos attēlus papildina 7 vatu iebūvēti skaļruņi, kas ļauj LG DM82 funkcionēt kā centrālajam mājas izklaides elementam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV