Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Lattelecom kļuvis par Baltijā lielāko televīzijas pakalpojumu sniedzēju

EasyGet.lv, 03.01.2012. 09:16

Lattelecom ir kļuvis par Baltijā lielāko televīzijas pakalpojumu sniedzēju. Patlaban Lattelecom ir 230 000 televīzijas pakalpojumu abonentu, kamēr lielākajam Lietuvas TV operatoram TEO - 147 100, bet Igaunijas operatoram Elion - 134 600 abonentu, informē Lattelecom Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Linda Štokmane.

„Televīzija vienmēr ir bijusi iecienītāko atpūtas veidu topa augšgalā, jo tā ir funkcionāla - apvieno atpūtu, izklaidi un zināšanas. Tā iet līdzi laikam, piedāvājot inovatīvus tehnoloģiskos risinājumus un plašu, individuālajām interesēm atbilstošu saturu. Lattelecom kā nozares līderis rūpīgi strādā pie produktu pilnveidošanas un piedāvā daudzpusīgus televīzijas pakalpojumus, kas piemēroti dažādām klientu grupām, tādēļ esam gandarīti, ka tik daudzi klienti ir izvēlējušies mūs par savu pakalpojumu sniedzēju. Optimāla cenas, pakalpojuma kvalitātes un klientu servisa kombinācija ir panākumu atslēga, kas Lattelecom ļāvusi piesaistīt visas Baltijas mērogā ievērojamu klientu loku," norāda Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Lattelecom televīzijas pakalpojumus sāka piedāvāt 2007. gadā, ienākot tirgū ar līdz pat šim brīdim progresīvāko televīzijas pakalpojumu - Interaktīvo televīziju, kas skatītājam līdztekus klasiskai TV satura vērošanai piedāvā dažādu papildus funkcionalitāti – iespēju saturu piecas dienas apskatīt arhīvā, ierakstīt vēlamos raidījumus vai attīt tos uz sākumu, ar pulti iznomāt filmas vai pat pasūtīt picu un abonēt preses izdevumus.

Lattelecom bija arī Baltijā pirmais operators, kas ciparu televīzijas pārraidei sāka izmantot tobrīd progresīvo MPEG4 formātu, uz ko tagad pārgājuši vai pamazām pāriet visi pārējie operatori. 2010. gadā Lattelecom sekmīgi realizēja Latvijas pāreju no analogās uz Virszemes ciparu TV apraidi, nodrošinot bezmaksas kanālu signāla pārklājumu 99,6% valsts teritorijas, kā arī plašu kanālu klāstu vietās, kur līdz tam bija pieejami tikai pāris TV kanāli.

Lattelecom šobrīd piedāvā trīs televīzijas platformas – Interaktīvo televīziju (signāls līdz televizoram tiek piegādāts pa interneta vadu), Virszemes televīziju (signāls līdz televizoram tiek piegādāts pa gaisu un tiek uztverts ar antenu) un Interneta televīziju www.lattelecom.tv (televīziju var skatīties, izmantojot jebkuru interneta pārlūku), kas līdztekus 20 informatīvi izklaidējošiem, filmu, sporta, ziņu un bērnu kanāliem piedāvā arī plašu filmu nomu.

Lattelecom ir vadošais elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Latvijā, kas privātpersonām piedāvā balss, interneta un televīzijas pakalpojumus, bet biznesa klientiem arī - integrētus elektronisko sakaru un informāciju tehnoloģiju (IT) pakalpojumus, kā arī sniedz telekomunikāciju, tīklu projektēšanas un izbūves pakalpojumus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV