Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Samsung prezentē jauno DV300F fotokameru ar diviem ekrāniem un WiFi atbalstu

Oskars Kupše, 04.01.2012. 14:54

Samsung Electronics prezentējis papildinājumu populārajai 2View fotokameru sērijai – Samsung DV300F, turpinot nostiprināt līderpozīcijas divu ekrānu fotokameru tirgus kategorijā un ieviešot mūsdienīgāko Dual LCD tehnoloģiju ar WiFi savienojuma atbalstu.
Samsung prezentē jauno DV300F fotokameru ar diviem ekrāniem un WiFi atbalstu

Jaunā kamera veidota, balstoties uz veiksmīgās Samsung 2View divu ekrānu tehnoloģijas bāzes. Priekšpusē iebūvētais 1,5" LCD ekrāns ļauj lietotājiem pārliecinoši uzņemt pat vissarežģītākos foto kadrus neatkarīgi no tā, vai fotogrāfs iemūžina citus vai pats sevi. Samsung DV300F kamera lepojas ar iespaidīgu 16 megapikseļu izšķirtspēju, 5x optisko tālummaiņu un 25mm platleņķa objektīvu.

Arvien vairāk cilvēku vēlas radoši izpausties un iegūtās fotogrāfijas operatīvi parādīt citiem, tāpēc DV300F ir pirmā 2View sērijas fotokamera, kas aprīkota ar WiFi savienojuma atbalstu. Ar šīs funkcijas palīdzību uzņemtos attēlus var nosūtīt draugiem e-pastā vai uzreiz ievietot Facebook, Picasa, Flickr un YouTube interneta vietnēs. Tāpat bezvadu savienojumu var izmantot, lai datorā lejupielādētu failus no kameras microSD atmiņas kartes. Samsung piedāvā arī AllShare Play un Microsoft SkyDrive mākoņdatošanas pakalpojumus, kas ļauj fotogrāfijas tiešsaistē gan saglabāt, gan nosūtīt citiem.

Jaunā Samsung DV300F fotokamera ir pieejama vairākos metāliski mirdzošos krāsu toņos – melnā, sudrabotā, zilā un sarkanā. Kameras ērtākai lietošanai korpusam ir noapaļotas kontūras, elegantais dizains ieturēts tīrā, askētiskā stilā.

Izpaudies radoši ar Magic Frame un Picture-in-Picture funkcijām

Samsung DV300F kameras Magic Frame funkcija piedāvā 12 jautras fona veidnes, ar kurām var izveidot mākslinieciskus fotoattēlus plakātu stilā. Savukārt Picture-in-Picture funkcija ļauj vienu attēlu ievietot otrā, kā arī sakombinēt fotogrāfiju ar video klipu un tūdaļ to augšupielādēt YouTube vai kādā no sociālo tīklu vietnēm.

Izklaidējies ar jaunām fotografēšanas iespējām

Child Mode režīma piedāvātās animācijas atvieglos mūžam kustīgo bērnu fotografēšanu, savukārt vizuālais atskaites taimeris (Self Timer) ļaus nesteidzīgi uzņemt pašportretus.

Izmantojot Split Shot funkciju, vienā attēlā iespējams apvienot līdz pat trim fotogrāfijām, pavisam vienkārši iegūstot personīgo mākslas darbu. Ja nepieciešams, šīs funkcijas izmantošanai fotogrāfijas var importēt arī no citām fotokamerām. Savukārt Funny Face funkcijas astoņi dažādi režīmi ļauj foto portretiem piešķirt komiskus vaibstus.

Novatoriskā Artistic Brush funkcija uzņemto attēlu vai video klipu ļauj tūliņ pārvērst melnbaltā skicē vai piešķirt tam citu māksliniecisku krāsu efektu. Iegūto attēlu pēc tam var aplūkot fotokameras LCD ekrānā kā arī augšupielādēt kādā no sociālo tīklu vietnēm vai YouTube.

Jaunā kamera DV300F ir aprīkota arī ar Motion Photo funkciju, kas gluži kā Holivudas jaunākajos grāvējos ļauj apturēt laiku ap vienu kustīgu objektu un, piemēram, nofilmēt lēkājošu draugu, kamēr cilvēki viņam visapkārt būs sastinguši kā statujas.

Samsung DV300F fotokamera Latvijā būs pieejama no 2012. gada marta, un tās aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs 100-110 lati.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2010.gadā sasniedza 135,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 190 500 cilvēku 206 birojos 68 valstīs. Kompānija vada divu atsevišķu organizāciju darbību, lai koordinētu deviņas neatkarīgi funkcionējošas struktūrvienības: Digitālo mediju un komunikāciju organizācija ietver Vizuālo ekrānu nodaļu, Mobilo komunikāciju nodaļu, Telekomunikācijas sistēmu nodaļu, Digitālo iekārtu nodaļu, IT risinājumu nodaļu un Digitālās attēlveidošanas nodaļu; savukārt Iekārtu risinājumu organizācijā ietilpst Atmiņas produktu nodaļa, LSI sistēmu nodaļa un LCD ekrānu nodaļa. 2011. gada Dow Jones Ilgtspējas Indeksa pētījumā Samsung Electronics ir atzīta par pasaulē vadošo ilgtspējīgas attīstības tehnoloģiju kompāniju, tādējādi industrijai apliecinot savus augstākā līmeņa sasniegumus ekonomikas, sociālajā un vides aizsardzības sfērā. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.samsung.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV