Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Logitech piedāvā Full-HD tīmekļkameru 1080p videozvaniem

Jānis Vanags, 05.01.2012. 11:10

Logitech šodien izziņoja Logitech® HD Pro tīmekļkameru C920, tādejādi padarot vēl vieglāku nekā jebkad pilnas augstas izšķirtspējas 1080p video fiksēšanu. Video ir ātrāks un plūstošāks, un labi darbojas uz vairāk datoriem. Ierīce piedāvā satriecošu attēla kvalitāti, tādejādi draugi un tuvinieki jūs redzēs un dzirdēs pietuvinātu realitātei.
Logitech piedāvā Full-HD tīmekļkameru 1080p videozvaniem

"Cilvēki arvien vairāk izmanto video zvanus, lai uzturētu sakarus svešumā," sacīja Tods Volkers, Logitech zīmola vadītājs. "Vai nu tērzējot ar draugiem, ģimenes locekļiem vai kolēģiem, viņi vēlas izskatīties labi augstas kvalitātes attēlā. Logitech HD Pro tīmekļkamera C920 tieši to var nodrošināt, jo ir pirmā tīmekļkamera, kas piedāvā 1080p videozvanus, pateicoties mūsu sadarbībai ar Skype."

Logitech HD Pro tīmekļkamera C920 fiksē pilnas augstas izšķirtspējas 1080p video, lai sazinātos ar draugiem Skype® vai HD 720p Windows Live™ Messenger. Pateicoties modernizētai H.264 kompresijas tehnoloģijai, iespējams ātri augšupielādēt pilnas augstas izšķirtspējas 1080p video klipus vai 15MP fotogrāfijas ar vienu klikšķi Facebook, Twitter™ vai YouTube™ (nepieciešams konts). Lai izmantotu 1080p HD videozvanus, nepieciešams lejupielādēt jaunāko Skype versiju - Skype 5.7 Beta for Windows.

Logitech Fluid Crystal™ tehnoloģija padara Logitech tīmekļkameru unikālu. Tīmekļkamera nodrošina plūstošākas kustības video attēlā bez kaitinošiem pārtraukumiem, kā arī asākus attēlus, bagātīgākas krāsas un skaidrāku skaņu. Tādejādi jūsu tuvinieki burtiski redzēs un dzirdēs jūs vairāk, pat ja jums nav jaunākais dators. Logitech HD Pro tīmekļkamerai C920 tāpat ir Carl Zeiss optika un augstākās kvalitātes, 20 soļu autofokuss, kas ir Logitech līdz šim labākais autofokuss. Tikt sadzirdētam ir tikpat svarīgi, cik būt redzētam, tādēļ divi mikrofoni katrā tīmekļkameras pusē tver dabisku stereo skaņu.

Logitech HD Pro tīmekļkamera C920 tāpat tiks piedāvāta arī biznesa klientiem, kas nodrošinās kvalitatīvākas videokonferences. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet www.logitech.com/business.

Cena un pieejamība

Paredzams, ka Logitech HD Pro tīmekļkamera C920 būs nopērkama no šī gada janvāra sākuma par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu Ls 70. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet www.logitech.com vai mūsu emuāru.

Par Logitech

Logitech ir pasaulē vadošais to izstrādājumu ražotājs, kas ļauj cilvēkiem piekļūt cipariskajām iespējām. Aptverot daudzas skaitļošanas, sakaru un izklaides platformas, Logitech apvienotā aparatūra un programmatūra ļauj veikt vai uzlabo ciparisko naviģēšanu, mūzikas un video izklaidi, spēļu spēlēšanu, sociālo sakaru veidošanu, audio un video saziņu, izmantojot internetu, video drošību un mājas izklaides vadību. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV