Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Panasonic Starptautiskajā elektronikas izstādē izrāda kompleksos gudros risinājumus

Oskars Lakšēvics, 10.01.2012. 10:24

Izstādē CES 2012 apskatāmie Panasonic "gudrie risinājumi" ietver visjaunākos audio un video produktus un kompleksos enerģijas risinājumus.

Korporācija Panasonic šogad notiekošajā Starptautiskajā sadzīves elektronikas izstādē CES 2012 demonstrē savus kompleksos gudros risinājumus. Izstāde apskatāma no 10. līdz 13. janvārim izstāžu centrā Convention Lasvegasā, ASV.

Panasonic mērķis ir, sagaidot korporācijas 100 gadu jubileju, 2018. gadā kļūt par Zaļo inovāciju kompāniju Nr. 1 elektronikas industrijā. Atbilstoši šim mērķim, Panasonic savos stendos Starptautiskajā sadzīves elektronikas izstādē izrāda kompleksos enerģijas risinājumus, kas aptver veselas ēkas vai pat nelielas pilsētas, kā arī vismodernākos audio un video produktus, galveno uzsvaru liekot uz gudrajiem Smart VIERA televizoriem.

Panasonic galvenie eksponāti

Digitālais audio un video tīkls

Panasonic iepazīstina ar saviem visjaunākajiem audio un video produktiem, ieskaitot 47 un 55 collu LCD televizorus, kas 2012. gada papildinājuši Smart VIERA tālrāžu saimi, mājas kinoteātrus, digitālos fotoaparātus un videokameras. Panasonic Smart VIERA koncepcija balstās uz pieciem pīlāriem, uz kuriem balstās savienojamo televizoru sērijas koncepcija: kvalitatīvs attēls, viegla lietošana, savienojamība, draudzīgums videi un dizains.

Izstāde apskatāmas Smart VIERA piedāvātās plašākas tīkla funkcijas, tostarp pilnveidotie VIERA savienošanas, mākoņu tehnoloģijā balstīti interneta pakalpojumi un savietojamība ar viedtālruņiem un planšetierīcēm. Interesenti var iepazīties arī ar plazmas un LCD tehnoloģijām, kā arī ar nesen izstrādātā 4K2K IPS Alpha LCD paneļa prototipu. 3D ekrāns Mass Display piedāvā izstādes apmeklētājiem unikālu iespēju apskatīt Olimpisko spēļu 3D videoierakstus, kā arī kosmosa kuģa Atlantis pēdējā lidojuma laikā tapušos 3D videoierakstus, kas veikti ar Panasonic AG-3DA1 divu objektīvu pilna HD 3D videokameru.

Enerģijas risinājumi

Izstādē apskatāmi arī Panasonic HIT® saules paneļi, siltuma elementi, sadzīves litija jonu baterijas un enerģijas vadības sistēmas, galvenās ierīces un tehnoloģijas Panasonic visaptverošās enerģijas koncepcijas īstenošanai. Panasonic uzskatāmi un saprotami iepazīstina arī ar unikāliem enerģijas risinājumiem veselām ēkām vai pilsētām, tajā skaitā elektromobiļu sistēmām un uzlādes infrastruktūru, kurai jāveicina elektrisko transportlīdzekļu izplatība, jaunās paaudzes kabīņu sistēmām, kas nodrošina drošāku un ērtāku auto vadīšanu, kā arī ar viedo pilsētu projektiem, kuros Panasonic iesaistīta visā pasaulē. Viena no tām ir Fudžisavas ilgtspējīgā viedpilsēta, ko plānots atvērt 2014. gada martā.

Biznesa risinājumi

Šeit apskatāmi risinājumi korporatīviem klientiem, kurus Panasonic piedāvā ASV tirgū, to vidū izklaides sistēmas automašīnām un lidmašīnām, digitālās izkārtnes un risinājumi veikaliem.

Future Craft Design Philosophy

Panasonic iepazīstinās arī ar jaunu produktu izstrādes filozofiju jeb Future Craft. Izstādes apmeklētāju uzmanībai tiek piedāvātas jaunās VIERA televizoru sērijas, kas būs pieejamas ASV tirgū 2012. gadā un pirmie iemieso šo filozofiju. Vairāk informācijas par Future Craft meklējiet http://panasonic.net/design/.

Panasonic Live @ CES

Panasonic no Lasvegasas nodrošinās interaktīvo tiešraidi Panasonic Live @ CES, lai sniegtu iespēju skatītājiem visā pasaulē uzzināt par Panasonic dalību sājā izstādē un iepazīt gudro risinājumu pasauli. Panasonic Live@CES2012 būs apskatāma korporācijas mājas lapā, izstādei CES 2012 veltītajā sadaļā http:// www.panasonic.com/CES.

Par Panasonic

Korporācija Panasonic ir pasaules līderis elektronisko preču izstrādē un ražošanā plašām sadzīves, biznesa un rūpniecības vajadzībām. Tās galvenā mītne atrodas Osakā, Japānā. Gadā, kas beidzās 2011 g. 31. martā, korporācijas kopējie neto pārdošanas apjomi sasniedza 8,69 triljonus jenu (105 miljardi ASV dolāru). Panasonic akcijas tiek kotētas Tokijas, Osakas, Nagojas un Ņujorkas (NYSE: PC) biržā. Vairāk informācijas par Panasonic un tās zīmolu – http://Panasonic.net.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV