Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Samsung prezentē audio dokstacijas ar hibrīda lampu pastiprinātāja tehnoloģiju

Oskars Kupše, 10.01.2012. 11:21

Starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2012 Samsung Electronics prezentējis jaunu audio dokstaciju sēriju ar revolucionāru hibrīda lampu pastiprinātāja tehnoloģiju, kas nodrošina premium klases audio sistēmām līdzvērtīgu skanējumu, saglabājot kompaktus ierīces izmērus.
Samsung prezentē audio dokstacijas ar hibrīda lampu pastiprinātāja tehnoloģiju

Samsung audio dokstacijas ir pasaulē pirmās šāda veida sistēmas, kas aprīkotas ar Samsung izstrādāto hibrīda lampu pastiprinātāja tehnoloģiju izcilas kvalitātes skanējumam. Dokstacijas ir savietojamas gan ar Samsung Galaxy S viedtālruņiem, gan arī Apple iPod un iPhone ierīcēm. Turklāt, pateicoties unikālajai konstrukcijai, DA-750 dokstaciju ir iespējams savienot pat ar iPad un Galaxy Tab planšetdatoru.

Samsung audio dokstacijas var arī atskaņot audio failus bezvadu režīmā, izmantojot Samsung AllShare vai arī Apple Airplay savienojumu standartus. Tāpat abas iekārtas atbalsta Bluetooth savienojumu.

Ekskluzīvas tehnoloģijas, kas apvienotas ar izsmalcinātu dizainu

Samsung DA-E750 ir pirmā audio dokstacija, kas aprīkota ar Samsung unikālo hibrīda lampu pastiprinātāja tehnoloģiju, kura digitālā pastiprinātāja augsto skaņas precizitāti apvieno ar vakuuma lampu radīto piesātināto skanējumu, tādējādi sniedzot pilnvērtīgu skaņas baudījumu.

Līdz šim lampu pastiprinātāji bija pieejami tikai premium kategorijas audio iekārtās, un eksperti šīs lampas vienmēr ir slavējuši par dabiskāku skanējumu, ko nereti tomēr mēdz izbojāt dažādi skaņas kropļojumi. Savukārt digitālie pastiprinātāji skanējumu padara tīrāku, tie ir arī energoefektīvāki un aizņem mazāk vietas. Apvienojot abu šo tehnoloģiju stiprākās puses, Samsung ir ieguvis revolucionāru tehnoloģiju, kas vakuuma lampas izmanto priekšpastiprinātājā, savukārt pats jaudas pastiprinātājs ir digitāls. Tādējādi audio dokstacija var saglabāt savu eleganto un kompakto dizainu.

Audio dokstacija aprīkota ar 2 joslu skaļruņiem un iebūvēto zemfrekvenču reproduktoru, sasniedzot 100 vatu kopējo jaudu. Pieslēgvietu klāstā ir pieejams gan analogais (kompozītais) savienojums, gan arī USB pieslēgvieta, lai atskaņotu mūziku no zibatmiņas, mūzikas atskaņotāja vai ārējā cietā diska. Dokstacija atbalsta MP3, WMA un WAV formāta audio failus.

DA-E750 dokstacija lepojas ar patiesi modernu un izsmalcinātu dizainu – ierīces iekšpusē funkcionējošās lampas izdala siltu maigas gaismas blāzmu, īpaši izceļot ierīces eleganto koka apdari.

Pateicoties nelielajam izmēram, dokstacija var tikt novietota faktiski jebkurā vietā mājoklī, lai baudītu mūziku, vienlaikus lādējot attiecīgo portatīvo ierīci, kas tai ir pieslēgta.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2010.gadā sasniedza 135,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 190 500 cilvēku 206 birojos 68 valstīs. Kompānija vada divu atsevišķu organizāciju darbību, lai koordinētu deviņas neatkarīgi funkcionējošas struktūrvienības: Digitālo mediju un komunikāciju organizācija ietver Vizuālo ekrānu nodaļu, Mobilo komunikāciju nodaļu, Telekomunikācijas sistēmu nodaļu, Digitālo iekārtu nodaļu, IT risinājumu nodaļu un Digitālās attēlveidošanas nodaļu; savukārt Iekārtu risinājumu organizācijā ietilpst Atmiņas produktu nodaļa, LSI sistēmu nodaļa un LCD ekrānu nodaļa. 2011. gada Dow Jones Ilgtspējas Indeksa pētījumā Samsung Electronics ir atzīta par pasaulē vadošo ilgtspējīgas attīstības tehnoloģiju kompāniju, tādējādi industrijai apliecinot savus augstākā līmeņa sasniegumus ekonomikas, sociālajā un vides aizsardzības sfērā. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.samsung.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV