Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Reālistisks attēls jaunajos Sony televizoros

Jānis Vanags, 10.01.2012. 11:42

Asāks attēls, reālistiskāks 3D un jaunas interneta iespējas jaunā dizaina televizoros.
Reālistisks attēls jaunajos Sony televizoros

Uzlabota attēla kvalitāte

Sony jaunākajos televizoros ir pilnveidojis attēla uzlabošanas tehnoloģiju X-Reality PRO, kas uzlabo zemākas kvalitātes signālus, pietuvinot tos HD kvalitātei, kā arī padarot skaidrākus gan parastos, gan 3D attēlus. Jaunie Sony televizori arī piedāvā vairāk kanālu, lietotņu un savienojumu. Jaunie televizori arī izskatīsies gaumīgāk jūsu dzīvojamajā istabā ar jaunu statīvu un ekrānu dizainu.

Uzlabota X-Reality un X-Reality PRO tehnoloģija

Sony viedā attēla uzlabošanas tehnoloģija – X-Reality PRO un X-Reality kļuvusi vēl gudrāka. X-Reality PRO zina, ko jūs skatāties pirms jūs paša. Tā ekrānā atpazīst sejas vai fona ainu, kam nepieciešama lielāka detalizācija un attiecīgi noregulē attēlu. Tā tāpat zina, vai jūs skatāties ciparu TV, tiešsaistes video, fotogrāfiju vai DVD/Blu-ray Disc™ un attiecīgi noregulē attēlu. X-Reality PRO un X-Reality darbojas arī ar 3D saturu. Super Resolution režīms uzlabo 3D materiālus līdz augstas izšķirtspējas kvalitātei. Rezultātā attēls ir asāks un 3D ainas - plūstošākas.

Izbaudiet trešo dimensiju vēl vairāk

Nekas nevar līdzināties lielam sporta pasākumam spriedzes, saviļņojuma un adrenalīna ziņā. Taču ja nevarat to skatīties klātienē, 3D ir realitātei tuvākā iespēja. Sony jaunākie 3D televizori ir aprīkoti ar liela ātruma 3D paneļiem, kas nodrošina plūstošu attēlu – četrreiz ātrāku attēla atjaunināšanas ātrumu – tādejādi varat labāk sekot līdzi, piemēram, bumbas lidojumam. Lai padarītu 3D efektu jūsu televizorā iespaidīgāku, automātiska 3D dziļuma noregulēšana koriģē 3D satura uztveršanas dziļumu, kas ir noderīgi, ja skatāties 3D saturu no interneta, TV vai ar 3D video kameru safilmēto materiālu. Attēls, ko redzat, ir mazāk izplūdis un to ir ērtāk skatīties, tādejādi varat vairāk iejusties filmas notikumos.

Jauni interneta pakalpojumi

Savienojamība ir Sony jaunāko televizoru modeļu centrā, visiem modeļiem ir iebūvēts Wi-Fi, tādejādi internetam varat pieslēgties vēl ātrāk. Sony Entertainment Network piedāvājums ir paplašināts ar vairāk kanāliem, jaunām lietotnēm un pakalpojumiem. Ir pieejams vairāk filmu un mūzikas pēc pieprasījuma. Tāpat arī atradīsiet jaunas lietotnes, kā arī Twitter®, Facebook® un Skype savienojamību visos Sony televizoros ar piekļuvi internetam.

Sony interneta TV ir nevainojams papildinājums Sony tīkla multivides atskaņotājam NSZ-GS7 un Blu-ray disku atskaņotājam NSZ-GP9, kas darbojas ar Google TV. Pateicoties saskarnes integrācijai ar Sony televizoriem, jums būs tieša piekļuve plašam satura piedāvājumam tikai saslēdzot abas ierīces ar HDMI kabeli.

Savienojamība ar citām ierīcēm

Pašu filmētie videomateriāli, TV šovi un videoklipi, kas noglabāti uz klēpjdatora* vai pat attēli viedtālrunī iegūst jaunu dzīvi ar Intelligent Connect un Wi-Fi Direct. Kad televizors ir pieslēgts mājas tīklam, varat straumēt visu ko vēlaties bez vadiem savā televizorā. Varat skatīt attēlus un klausīties mūziku savā televizorā ar vienas pogas pieskārienu.

Klasisks stils, svaigs dizains – jauns izskats 2012.gadam

Vai esat kādreiz redzējis "peldošu" televizoru? Esam pacēluši savu dizaina latiņu vēl augstāk, aprīkojot mūsu LED televizorus ar statīvu, kas rada iespaidu, ka tie atbalstās uz gaisa spilvena (tai pat laikā esot stabiliem). Esam izveidojuši jaunus statīvus ar integrētiem skaļruņiem augstas kvalitātes skaņai un stilīgu molberta statīvu, kas ir piemērots zemām mēbelēm. Pat 3D brilles ir pārstrādātas – tagad tām ir vieglāka, stilīga sportiska konstrukcija ar titāna rāmjiem – elegants dizains, kas piedāvā vairāk nekā tikai labu izskatu.

Jaunas idejas vides saudzēšanai

Cik gudrs var būt televizors? Vai tas spēj pateikt, ko skatāties un attiecīgi noregulēt attēlu – ne tikai taupot enerģiju (apmēram par 30%), bet nodrošinot arī optimālākos skatīšanās iestatījumus? Sony jaunākajos LED televizoros Scene Optimised Energy Saving tehnoloģija darbojas kopā ar local dimming un frame dimming (kā tulkot šos?). Šis efektīvais apgaismošanas veids samazina enerģijas patēriņu par 15-20%, taču nemazinās gaišums, kontrasts vai attēla kvalitāte, rezultātā enerģijas patēriņš samazinās līdz pat 40%, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV