Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā

Anete Gribuste, 10.01.2012. 12:14

Patērētāju Elektronikas šova CES 2012 ietvaros LG Electronics (LG) iepazīstinājis ar LG CINEMA SCREEN dizainu, kas jau šogad tiks izmantots arī jaunajos LG CINEMA 3D Smart TV modeļos. Aizraujošu un kvalitatīvu 3D pieredzi tagad būs iespējams novērtēt tikai 1mm plāna televizora ietvarā.
LG Electronics CINEMA 3D ekrāns – tagad tikai 1 mm plānā ietvarā

"3D pieredze joprojām ir pilnveides procesā un LG arvien tiecas noteikt jaunus nozares standartus," sacīja Havis Kvons (Havis Kwon), LG Electronics Home Entertainment Company prezidents un izpilddirektors. "Ar mūsu radīto 2012.gada LG CINEMA 3D Smart TV esam spēruši vēl vienu soli uz priekšu."

LG CINEMA SCREEN dizains uzskatāmi demonstrē LG tehnoloģiju sasniegumus, un tikai 1 milimetru plānais ietvars praktiski nojauc jebkādas 3D attēla robežas, ļaujot gūt teju vai kinoteātrim līdzīgu pieredzi savās mājās.

LG CINEMA SCREEN dizains ir veidots salāgojot to arī ar LG CINEMA 3D brillēm, kas šogad tiks piedāvātas trīs elegantu modeļu variācijās un būs vēl par 20% vieglākas nekā iepriekšējās. Tāpat jaunajos LG CINEMA 3D Smart TV modeļos iekļautas vairākas tehnoloģiju inovācijas – Dual Play atšķirīgai spēļu pieredzei un 3D Sound Zooming iespaidīgiem skaņas efektiem.

Tāpat LG CINEMA 3D Smart TV ietverta arī LG Smart TV funkcionalitāte – ar vairāk nekā 1200 aplikācijām, premium kvalitātes saturu, kā arī konvertācijas rīku, kas tikai ar vienu pults slēdzi ļauj pārvērst 2D saturu 3D saturā, tā padarot 3D satura pieejamību teju vai neierobežotu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV