Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Toshiba prezentē „intelektuālo" māju un plānāko piezīmjdatoru pasaulē

Viesturs Deksnis, 11.01.2012. 09:49

Sadzīves elektronikas izstādē (CES 2012) Lasvegasā Toshiba piesaka enerģijas regulēšanas risinājumus un vadošās "intelektuālas" mājas tehnoloģijas, kā arī visjaunākos sasniegumus ciparu tehnoloģijās – plānāko 10,1 collu piezīmjdatoru pasaulē, 55 collu 3D televizoru ar Quad Full HD paneli un citas tehnoloģiju pērles.

"Intelektuālā" māja

Nākotnes mājas tiks pieslēgtas tīklam, integrētas "intelektuālos tīklos", intelektuālā kopībā un atbalsta dzīvesveidā, kas ir daudz komfortablāks, jo patērē mazāk enerģijas un ir jutīgāks pret apkārtējo vidi. Toshiba demonstrē šo nākotnes vīziju, izmantojot savu mājas enerģijas regulēšanas sistēmu (HEMS). HEMS tiek montēta uz mājas servera bāzes (sadzīves dizaina televizora), tā integrē un pārvalda intelektuālu skaitītāju, elektroniskos transporta līdzekļus, saules enerģijas ģenerēšanas sistēmas un ciparu sadzīves iekārtas.

Piezīmjdatori un personālie datori

Tiks pieteikts 2012. gada platekrāna piezīmjdators un personālais dators Savienotajām Valstīm, ieskaitot pasaulē visplānāko un visvieglāko 10,1 collu ekrāna piezīmjdatoru un Ultrabook, kam ir 13,3 collu plats ekrāns. Citi izstādes eksponāti ir piezīmjdatora tehnoloģijas piemēri ar OLED (organiska gaismu izstarojoša diode) paneli, kā arī ūdensdrošs piezīmjdators, kam ir bezvadu uzlādēšanas sistēma.

Jauni televizori

Toshiba demonstrēs savu 2012. gada platekrāna televizoru Savienotajām Valstīm, ieskaitot jauno televizoru ar novatorisku MediaGuide (ceļvedi multividē). Televizoram var būt arī kopīgs interfeiss ar piezīmjdatora bāzes Lietojumprogrammatūrām [1], kas atbalsta dažādas funkcijas. Tiks demonstrēti arī 55 collu 3D televizori ar Quad Full HD paneli, kas nodrošina izteiksmīgus, augstas kvalitātes 2D attēlus un 3D saturu, kam nav nepieciešamas īpašas brilles.

Novatorisks MediaGuide (Ceļvedis multividē)

Jaunais Toshiba televizora MediaGuide, ko baro Rovi kā standarta aprīkojums [2], nodrošina vienkāršu un intuitīvu piekļuvi dažāda satura un pakalpojumu multividei. Salīdzinot ar tradicionālo elektronisko programmu ceļvedi, šī lietojumprogrammatūra piedāvā daudzkārtīgas meklēšanas izvēles iespējas un plašu papildus satura dažādību. MediaGuide ietver dziļu, aprakstošu informāciju par izpildītājiem, televīzijas šoviem un filmām, kā arī uzlabotu fotogrāfiju datubāzi un sakaru savienojumus, tajā iekļauti vairāk nekā 2,5 miljoni televīzijas programmu aprakstu, 120 000 slavenību profilu un ir arī atrodami dati par televīzijas šoviem kopš 1960. gada.

CAMILEO Z100 ierakstoša videokamera

Atklājot CAMILEO Z100, Toshiba paplašina izklaidi 3D pasaulē un tās CAMILEO ierakstošo videokameru saimi. Visjaunākais Toshiba visaptverošās ierakstošo videokameru saimes dalībnieks ļauj patērētājiem ierakstīt satriecošas 3D kvalitātes filmas ar Full HD izšķirtspēju 1920 x 1080. Pateicoties 3D Parallax Barrier LCD displejam, lietotājs var tieši skatīt ierakstīto materiālu integrētā 3D 7,1 cm (2,8 collu) LCD skārienekrānā bez 3D brillēm. CAMILEO Z100 piedāvā 8x ciparu tālummaiņu 3D režīmā pat ļoti sīku detaļu fiksēšanai. Caur HDMI® pieslēgvietu var ērti pieslēgt 3D televizoram vai klēpjdatoram.

Par Toshiba

Toshiba ir augsto tehnoloģiju līderis un novators pasaulē, daudznozaru ražotājs, moderno elektronisko un elektrisko izstrādājumu tirgotājs – portālā tipa ciparu patēriņa izstrādājumi, elektroniskās ierīces un komponenti, energosistēmas, ieskaitot kodolenerģiju, rūpnieciskās un sociālās infrastruktūras sistēmas, sadzīves ierīces.

Toshiba dibināta 1875. gadā un tagad darbina globālu tīklu no vairāk nekā 490 kompānijām, kurās strādā 203 000 darbinieki visā pasaulē, bet ikgada realizācija pārsnie 6,3 kvintiljonus jēnu (77 miljardi USD). Apmeklējiet Toshiba interneta mājas lapu - www.toshiba.co.jp/index.htm.

Toshiba Europe GmbH - galvenā pārvalde Neisā, Vācijā, ir Toshiba Corporation, kas atrodas Tokijā, pilnībā piederoša filiāle.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV