Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Canon iepazīstina ar uzlabotu LEGRIA HF M sēriju

Sigita Lapsiņa, 11.01.2012. 11:39

Canon papildina LEGRIA HF M sēriju ar LEGRIA HF M52, LEGRIA HF M56 un LEGRIA HF M506 – izcilu skārienekrāna AVCHD videokameru kolekciju. Klāsts, ko pastiprina Canon profesionālais HD CMOS PRO sensors, apvieno izcilu Full HD video sistēmu ar jaunām, iebūvētām funkcijām, kas ietver Wi-Fi funkcionalitāti un MP4 ierakstīšanas atbalstu.

Nodrošinot vieglu savienojumu ar Apple portatīvajām ierīcēm un iespēju augšupielādēt YouTube un Facebook, LEGRIA HF M sērija ir ideāli piemērota lietotājiem, kuri vēlas viegli kopīgot, apskatīt un uzglabāt savus uzņemtos materiālus. Visiem modeļiem ir uzlabota Canon HD CMOS PRO sensora versija, lai nodrošinātu satriecošus, profesionālas kvalitātes Full HD video pat sliktā apgaismojumā, savukārt jaunā Intelligent IS un papildinātais Story Creator ļauj viegli izveidot lieliskas kvalitātes filmas.

Ērti kopīgot, apskatīt un uzglabāt

Integrētā Wi-Fi funkcionalitāte jaunajā LEGRIA HF M52 un LEGRIA HF M56 ļauj lietotājiem ērti kopīgot un apskatīt savus video, nepārsūtot tos uz datoru. Ar MP4 ierakstīšanu un jauno bezmaksas "Movie Uploader" iOS lietojumprogrammu kopīgot filmas ir pavisam viegli. Tieša savienojamība ar iOS ierīcēm, piemēram, Apple iPad vai iPhone, ļauj lietotājiem uzreiz apskatīt vai uzglabāt kvalitatīvas filmas un pat kopīgot klipus YouTube un Facebook tieši no portatīvajām ierīcēm.

Jaunā integrētā Wi-Fi funkcionalitāte ļauj lietotājiem bez vadu pieslēguma savienoties un pārsūtīt uzfilmēto no LEGRIA HF M52 un LEGRIA HF M56 tieši uz datoru, kā arī savienoties ar mājas tīklu, lai nekavējoties augšupielādētu filmas YouTube un citos sociālajos portālosi. Lietotāji pat var bez vadu pieslēguma pārsūtīt Full HD filmas tieši no videokameras uz jebkuru DLNA sertificētu HDTV vai klēpjdatoru.

Gan LEGRIA HF M52, gan LEGRIA HF M56 piedāvā lietotājiem ātru un vieglu tiešu vērtīgo mājas filmu dublēšanu uz ārējiem cietajiem diskiem ar USB kabeli, lai nepieciešamības gadījumā atbrīvotu iekšējo atmiņu.

Profesionāla attēlveidošanas tehnoloģija ikvienam

Pateicoties uzlabotam HD CMOS PRO sensoram, katrs modelis tagad piedāvā vēl labāku sniegumu sliktā apgaismojumā. LEGRIA HF M sērijai ir par 20% labāks sniegums sliktā apgaismojumā salīdzinot ar iepriekšējo LEGRIA HF M sēriju, lai visi attēli vissvarīgākajos brīžos būtu vēl asāki un detalizētāki.

LEGRIA HF M sērijai ir Canon HD Video objektīvs ar sarežģītu optisko sistēmu, kas izstrādāta ātram, klusam un precīzam sniegumam un minimāliem traucējumiem. 10x optiskā tālummaiņa ļauj lietotājiem uzņemt objektus plašā fokusa attālumu diapazonā, un uzlabotā īrisa diafragma ļauj radīt pievilcīgāk izpludinātu fonu.

Jauna un uzlabota Intelligent IS

LEGRIA HF M sērijai ir arī uzlabota IS tehnoloģija ar jaunu Canon Intelligent IS, kas automātiski pielāgo IS iestatījumus, pamatojoties uz filmējamo ainu. Tā kā vairs nav manuāli jāpārslēdz iestatījumi, Intelligent IS ļauj vēl vieglāk uzņemt lieliskus kadrus dažādās situācijās. Esat kustībā, pietuvināt objektu vai izmantojat statīvu – kamera padarīs melno darbu jūsu vietā.

Vieglas skaņas ar Audio Scene Select

Pateicoties Audio Scene Select, skaņa būs tikpat laba kā attēls. LEGRIA HF M sērijā pieejamais Audio Scene Select ļauj lietotājiem bez piepūles ierakstīt lielisku skaņu, izvēloties vienu no piecām iespējām, kas vislabāk atbilst ainai, tai skaitā Noise Reduction, Music un Speech. Vienreiz izvēloties, videokamera automātiski uzlabo skaņas iestatījumus, lai tie atbilstu uzņemamajai ainai un jums tie nebūtu jāmaina manuāli.

Radošums bez piepūles ar uzlabotu Story Creator

Story Creator, kas tagad ir papildināts ar ieteikumiem ekrānā, darbojas kā personālais filmu režisors, nodrošinot lietotājiem informāciju par uztveramās ainas veidu kā atvaļinājumā, tā ģimenes svinībās. Story Creator ir izklaidējošs, viegls un inovatīvs veids, kā uzņemt un kopīgot video, turklāt to pilnībā var pārvaldīt kamerāii – lai lietotāji varētu radīt filmas uz vietas.
Visiem modeļiem ir liels 7,5 cm (3,0") skārienjutīgs ekrāns, kas ļauj piekļūt dažādām vadības iespējām, tai skaitā Touch Decoration un Cinema-Look filtriemiii, nodrošinot lietotājiem papildu veidus, kā radoši uzlabot video bez datora vai papildu programmatūras.

LEGRIA HF M52 funkcijas:
Wi-Fi ar MP4 atbalstu
Canon HD CMOS PRO sensors
Optiskā Intelligent IS
Audio Scene Select
10x HD Video objektīvs, īrisa diafragma
Saglabājiet tieši ārējā cietajā diskā
32GB atmiņa, SDXC slots
Radošas kinematogrāfiskas funkcijas
7,5 cm skārienjutīgs ekrāns
Smart Auto (38 ainas), Face Detection, Instant AF

LEGRIA HF M56 funkcijas:
Wi-Fi ar MP4 atbalstu
Canon HD CMOS PRO sensors
Optiskā Intelligent IS
Audio Scene Select
10x HD Video objektīvs, īrisa diafragma
Saglabājiet tieši ārējā cietajā diskā
8GB atmiņa, SDXC slots
Radošas kinematogrāfiskas funkcijas
7,5 cm skārienjutīgs ekrāns
Smart Auto (38 ainas), Face Detection, Instant AF

LEGRIA HF M506 funkcijas:
Canon HD CMOS PRO sensors
Optiskā Intelligent IS
Audio Scene Select
10x HD Video objektīvs, īrisa diafragma
Radošas kinematogrāfiskas funkcijas
7.5cm intuitīvs skārienjutīgs ekrāns
Smart Auto (38 ainas), Face Detection, Instant AF
SDXC karšu slots

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV