Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sony nodrošina jaunas izklaides iespējas

Jānis Vanags, 11.01.2012. 15:53

Sony Corporation izziņo tīkla multivides atskaņotāju NSZ-GS7 un Blu-ray disku atskaņotāju NSZ-GP9, kas darbojas ar Google TV.
Sony nodrošina jaunas izklaides iespējas

Savienojamība, lieliska attēla un skaņas kvalitāte un unikāls elektronikas, satura un tīkla pakalpojumu apvienojums ir tikai dažas no īpašībām, kas izceļ Sony tehnoloģiju piedāvājumu CES 2012.

Sony iepazīstina ar jaunu savienoto produktu klāstu, sākot ar televizoriem, Blu-ray atskaņotājiem un mājas audio/video sistēmām līdz planšetdatoriem, tālruņiem un datoriem. Pateicoties aparatūras, satura un tīkla pakalpojumu apvienošanai, Sony pircējiem var piedāvāt pavisam jaunu lietošanas pieredzi.

"Sony vēlas izstrādāt tehnoloģijas izklaides satura izmantošanai jebkurā situācijā – mājās vai ārpus mājām, lidmašīnā, darbā, atpūšoties vai jebkur citur," sacīja Kazuo Hirai, Sony Corporation izpildprezidents.

Google TV

Sony paplašina to produktu klāstu, kas izmanto Google TV platformu ar jaunu tīkla multivides atskaņotāju un jaunu Blu-ray Disc™ atskaņotāju. Turklāt atsevišķi 2012.gada BRAVIA modeļi būs vienkārši savienojami, lai būtu vieglāk izmantot Google TV funkcijas.

Lietotāji Google TV ierīces televizoram var pieslēgt ar HDMI kabeli, lai skatītos HD TV pārraides*1, izmantotu lietotnes un pārlūkotu internetu. Jaunā Google TV pults ir aprīkota ar skārienpaliktni, pilna izmēra tastatūru ar aizmugurapgaismojumu, mikrofonu meklēšanai ar balsi*2 un ar spēlēm saderīgu kustību sensoru.

2010.gadā Sony ieviesa pasaulē pirmo*3 HDTV, kas darbojas ar Google TV (integrēti televizoru modeļi un Blu-ray disku atskaņotājs). Jaunais tīkla multivides atskaņotājs pārdošanā nonāks 2012.gada pavasarī, savukārt Blu-ray disku atskaņotājs - 2012.gada vasarā.

"Mēs bijām pirmie, kas ieviesa Google TV platformas produktus 2010.gadā. Izmantojot mūsu Sony interneta TV tehnoloģisko kompetenci, mēs piedāvāsim jaunus produktus ar uzlabotu lietošanas ērtumu," komentē Masashi Imamura, Sony Corporation Home Entertainment Business Group prezidents. "Turklāt mēs radīsim jaunu vērtību mājas izklaidē, nostiprinot Sony interneta audio un video produktu saderību ar BRAVIA televizoriem, kā arī mobilajām ierīcēm."

Ar Google TV lietotāji var skatīties HD TV pārraides*1, izmantot lietotnes un pārlūkot internetu. Ātrais meklētājs apkopo meklēšanas rezultātus gan no televīzijas programmām, gan interneta, piemēram, YouTube™ un kopīgi attēlo rezultātus. Ar jaunāko Google TV platformu vienlaicīgi tajā pašā ekrānā, paralēli televīzijas pārraidei, var tikt attēlotas arī tīmekļvietnes vai lietotnes. Turklāt lietotāji var izmantot vairāk nekā 2 000 Android™ Market lietotņu spēlēm, mūzikai, sportam, ziņām, to skaitā arī aptuveni 50 lietotnes, kas veidotas tieši televizoriem.

Sony mobilās lietotnes uzlabo savienojamību starp ierīcēm

Mobilās lietotnes pārnēsājamās Android™ ierīcēs kā Sony Tablet un Xperia™, kā arī citās, to skaitā iPad un iPhone, ļauj uzlabot savienojamību starp ierīcēm. Media Remote lietotne ļauj attēlot tīmekļlapu no savas mobilās ierīces televizorā vai sūtīt tīmekļlapu, kas attēlota televizorā, uz mobilo ierīci. Savukārt TrackID ātri meklē un atrod informāciju par mūziku no televīzijas pārraidēm, interneta video vai mūzikas datnēm mobilajās ierīcēs. Šī lietotne jau ir instalēta NSZ-GS7 un NSZ-GP9.

Blu-ray Disc™ atskaņotāji

Jaunie Sony Blu-ray Disc™ atskaņotāji nodrošina attēlu kvalitāti, kas ir vēl asāka un skaidrāka – vienalga, vai jūs skatāties Blu-ray Disc™ filmu vai video no interneta. Pat YouTube™ videoklipi tiek uzlaboti tuvu HD kvalitātei.

Īstiem kvalitatīva attēla cienītājiem Sony BDP-S790 Blu-ray Disc™ atskaņotājs var uzlabot filmas līdz Digital Cinema 4K izšķirtspējai. Šis formāts piedāvā vairāk nekā 4x augstāku izšķirtspēju kā pašreizējais Full HD.

Mājas kinozāles

Sony jaunās mājas kinozāles nodrošina vēl plūstošāku, dzidrāku skaņu, vai tas būtu jaunākais Holivudas grāvējs ar telpisko skaņu vai televīzijas drāma.

Ir iespējams izmantot programmatūras korekciju, kas uztur konsekventu, omulīgu klausīšanos, automātiski noregulējot pēkšņas skaņas izmaiņas, to skaitā arī skaļas reklāmas. Funkcija koncentrējas uz dialoga skaņas līmeni, nevis sprādzieniem vai līdzīgiem skaņas efektiem.

Cita svarīga īpašība ir automātiskā kalibrēšana, kas ļauj baudīt ideālu skaņu, vienalga, kur esat novietojis skaļruņus. Daudzi no kinozāļu modeļiem ir ar bezvadu aizmugurējiem skaļruņiem, tādejādi aprīkojuma novietošana, lai iegūtu labāko skaņu, neradīs problēmas.

Piedevām visas jaunās N-sērijas mājas kinozāles ir aprīkotas ar novatoriskiem Magnetic Fluid skaļruņiem. Tie ne tikai nodrošina praktiski nevainojamu skaņu bez izkropļojumiem, bet ir arī energoefektīvāki un kompaktāki nekā tradicionālie skaļruņi.

Cybershot

Četras jaunas Sony kompaktkameras ļauj ikvienam viegli uzņemt lieliskas fotogrāfijas. Cyber-shot™ W630, W620, W610 un S5000 sniedz augstas kvalitātes radošu attēlveidi pat tiem, kuri fotoaparātu tur rokās pirmo reizi.

SteadyShot attēlu stabilizācija Cyber-shot™ W620, W610 un S5000 modeļos nodrošina skaidrākus attēlus, fotografējot "no rokas".

Jaunā 360 Sweep Panorama funkcija visos modeļos fiksē visaptverošas ainavas un pilsētu skatus. Tikai nospiediet pogu un virziet kameru - vairāki attēli automātiski tiks savienoti kopā, lai radītu satriecošas 360 grādu skata leņķa fotogrāfijas.

Intelligent Auto (iAUTO) atpazīst līdz pat 33 dažādas fotografēšanas situācijas: no portretiem līdz krēslas ainām. Cyber-shot™ automātiski noregulē ekspozīciju un citus kameras iestatījumus skaidrām un dabiskām fotogrāfijām.

*1: Jāpieslēdz dekoderam, lai skatītos kabeļtelevīzijas vai satelīttelevīzijas pārraides

*2: Tikai Blu-ray disku atskaņotājam

*3: 2010.gada 12.oktobrī

*4: Dažādās valstīs būs dažādi saderīgi modeļi

*5: Dažādās valstīs ir dažādi saderīgi modeļi

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV