Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LG Electronics mērķis 2012. gadā – nostiprināt vadošās pozīcijas globālajā 3D Smart TV tirgū

Anete Gribuste, 12.01.2012. 11:13

Patērētāju Elektronikas šova CES 2012 ietvaros LG Electronics (LG) Home Entertainment Company iepazīstinājusi ar savu stratēģiju mājas izklaides jomā.
LG Electronics mērķis 2012. gadā – nostiprināt vadošās pozīcijas globālajā 3D Smart TV tirgū

"Līdz ar strauju 3D Smart TV pieaugumu, palielinājusies arī konkurence un prognozējam, ka īpaši spraiga tā kļūs jaunākās paaudzes displeju vidū, tostarp OLED un UD televizoriem," sacīja Havis Kvons (Havis Kwon), LG Home Entertainment Company prezidents un izpilddirektors. "LG plāno nostiprināt pozīcijas kā pasaules vadošais 3D un Smart TV televizoru ražotājs, arvien pilnveidojot savu NetCast platformu, kā arī visu televizoru modeļu klāstu."

Vadošā pozīcija 3D televizoru tirgū

Lai nostiprinātu vadošo pozīciju globālajā 3D televizoru tirgū, LG paplašinās lielizmēra CINEMA 3D Smart TV klāstu, laidīs klajā vēl vieglākas 3D brilles un paplašinās 3D satura pieejamību.

Kopumā aptuveni 70% jauno LG televizoru būs 3D, un paplašināts tiks visu līmeņu 3D televizoru modeļu klāsts – no vienkāršākiem līdz pat premium klases – katrā no tiem pamata komplektācijā iekļaujot arī Smart TV funkcionalitāti.

Tāpat LG turpinās sadarbību ar LG Display, LG Chemical un LG Innotek, lai turpinātu vienmērīgu 3D tehnoloģiju attīstību un inovāciju ieviešanu ražošanā.

Vadošā Smart TV pozīcija

Lai stiprinātu Smart TV pozīcijas, LG plāno koncentrēties us savas NetCast platformas pilnveidi, kā arī satura un pakalpojuma klāsta paplašināšanu.

Jaunā NetCast versija, ko plānots laist klajā jau šogad, nodrošinās vienkāršu LG Smart TV ekosistēmas lietošanu. Lai uzlabotu tā lietošanas ērtumu, pievienota integrētā satura un aplikāciju meklēšanas funkcija. Savukārt Magic Remote tālvadības pults ļauj vadīt televizoru četros dažādos veidos – gan ar balss komandām (Voice Recognition), gan apli (Wheel), gan žestiem (Magic Gesture), gan arī norādīšanu (Pointing). Tāpat LG turpinās stratēģisko sadarbību ar 3D satura nodrošinātājiem, lai LG CINEMA 3D TV nostiprinātu vadošās pozīcijas arī plašākā 3D satura pieejamības jomā.

Pilnveidoti LCD televizori

LG LCD televizoru klāstu plānots ievērojami papildināt. Ar LG CINEMA SCREEN dizainu, lielākā daļa no LG LCD televizoriem būs pieejami īpaši plānā ietvarā pilnveidotai 3D skatīšanās pieredzei. Tāpat LG plāno būt par nozarē pirmo ražotāju, kas laidīs klajā 84 collu UD televizoru, kura izšķirtspēja būs pat četras reizes lielāka nekā Full HD televizoriem.

Vadošais OLED televizoru ražotājs

Šī gada laikā LG plāno kļūt arī par vadošo jaunākās paaudzes displeju ražotāju – laižot klajā nozarē pirmo OLED televizoru.

OLED televizori jau nodēvēti par "nākotnes televizoriem" un piedāvā novērtēt vēl neredzētu mājas izklaides kvalitāti, kā arī dizainu. Ņemot vērā arvien augošo pieprasījumu pēc liela izmēra ekrāniem, Pirmie LG OLED televizori tiks piedāvāti ar 55 collu displeju.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV