Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Darbu sācis pirmais Samsung pilna servisa centrs Baltijā

Oskars Kupše, 16.01.2012. 16:01

Rīgā, Brīvības ielā 142 darbu ir uzsācis pirmais Samsung pilna servisa centrs Baltijā, kurā atbilstoši starptautiskajiem standartiem tiks veikta garantijas un pēcgarantijas apkope visam Samsung produktu klāstam.
Darbu sācis pirmais Samsung pilna servisa centrs Baltijā

Līdz pat janvāra beigām ikviens tiek aicināts iepazīties ar Samsung pilna servisa centru un izmantot īpašo piedāvājumu veikt Samsung tehnikas remontu par puscenu, kā arī bez maksas atjaunināt programmatūru Samsung tālruņiem un televizoriem. Turklāt janvārī jaunais servisa centrs nodrošinās bezmaksas transportēšanu tehnikai, kuras svars pārsniedz 10 kilogramus.

Servisa centrs nodrošina ātrāko un profesionālāko Samsung tehnikas remontu, jo sadarbība ar kompānijas Baltijas pārstāvniecību ļauj saņemt operatīvas Samsung Electronics Baltics speciālistu konsultācijas, kā arī garantē ātrāku detaļu piegādi. Servisa centrs Samsung klientiem nodrošina tehnikas remontu īsākajā iespējamajā laikā – pasaulē tas pazīstams kā One stop serviss. Tas nozīmē, ka bojātā tehnika tiek pārbaudīta uzreiz un klientam nav jāgaida, līdz atbrīvosies speciālists, kurš pārzina konkrētā zīmola tehnikas specifiku. Vienkāršākos gadījumos remonts tiek veikts pat pusstundas laikā. Visi servisa centra speciālisti ir īpaši apmācīti darbam ar Samsung produktiem, un viņu rīcībā ir plašs rezerves detaļu klāsts. Servisa centrā klienti var iepazīties arī ar Samsung jaunākās produkcijas ekspozīciju un saņemt kvalificēta speciālista konsultāciju par jebkuru Samsung ražojumu vēl pirms tā iegādes.

Samsung pilna servisa centra mājas lapa: http://www.samsungplaza.lv.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2010.gadā sasniedza 135,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 190 500 cilvēku 206 birojos 68 valstīs. Kompānija vada divu atsevišķu organizāciju darbību, lai koordinētu deviņas neatkarīgi funkcionējošas struktūrvienības: Digitālo mediju un komunikāciju organizācija ietver Vizuālo ekrānu nodaļu, Mobilo komunikāciju nodaļu, Telekomunikācijas sistēmu nodaļu, Digitālo iekārtu nodaļu, IT risinājumu nodaļu un Digitālās attēlveidošanas nodaļu; savukārt Iekārtu risinājumu organizācijā ietilpst Atmiņas produktu nodaļa, LSI sistēmu nodaļa un LCD ekrānu nodaļa. 2011. gada Dow Jones Ilgtspējas Indeksa pētījumā Samsung Electronics ir atzīta par pasaulē vadošo ilgtspējīgas attīstības tehnoloģiju kompāniju, tādējādi industrijai apliecinot savus augstākā līmeņa sasniegumus ekonomikas, sociālajā un vides aizsardzības sfērā. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.samsung.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV