Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Viedtelefonu ražotāji gatavojas samazināt apgiezienus

zparks.lv, 16.01.2012. 18:43

Mobilo telefonu ražotāji HTC, Research in Motion (RIM), Sony un Motorola Mobility nolēmuši sekot tādu veiksminieku kā Apple un Samsung piemēram un vairs necentīsies katru gadu piedāvāt lielā vairumā jaunākos un niknākos viedtālruņu modeļus, ziņo industrijai tuvu stāvoši avoti.
Viedtelefonu ražotāji gatavojas samazināt apgiezienus

Turpmāk kompānijas gatavojas koncentrēties uz vienu vai diviem aparātu modeļiem ar patiesi nopietniem raksturlielumiem. Rezultātā ražotāji cer samazināt izstrādes un mārketinga izmaksas, kā arī palielināt modeļu masveida ražošanu. Iespējams, ka lietotājiem šāda mākslīga produktu klāsta samazināšana nepatiks, taču izskatās, ka tiešām ir racionālāk koncentrēties uz diviem, trim, bet lieliskiem modeļiem, nevis piedāvāt vagonu ar dažādu nosaukumu, bet vienādiem aparātiem, kuru izvēlē var viegli apjukt. Katrā gadījumā telefonu ražotāji nav vienīgie, kuri veic šādas darbības, jo arī klēpjdatoru izgatavotāji pēdējā laikā krietni vien samazinājuši savu modeļu klāstu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV