Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

LG gatavo viedtelefona Optimus 3D mantinieku

zparks.lv, 24.01.2012. 09:57

Pirms gada izstādes MWC 2011 laikā kompānija LG parādīja pasaulē pirmo viedtelefonu ar IPS ekrānu, kurā 3D attēlu varēja skatīt bez speciālu briļļu pielietojuma. Tagad, kā ziņo interneta resursi, kompānija esot apņēmības pilna jau drīzākajā laikā piedāvāt šī modeļa mantinieku.
LG gatavo viedtelefona Optimus 3D mantinieku

Jaunais modelis pagaidām ir zināms ar koda nosaukumu CX2. Tam būs TI OMAP 1,2 GHz procesors un LG NOVA ekrāns, kurš izceļas ar lielāku kontrastu un spilgtumu. Ekrāns izmērs būs jau zināmās 4,3 collas. Nemainīga būs kamera ar 5 MPix izšķirtspēju un un 8 GB atmiņa. Telefonam būs Wi-Fi, Bluetooth 3.0 savienojumi NFC čips un HSPA 21 Мbit/sek savienojums. Jaunums būs vienlaikus kļuvis plānāks, un tagad korpusa biezums būs tikai 10 mm. Kā operētājsistēma vismaz pagaidām tiek prognozēta Android 2.3 (Gingerbread). Oficiāli jaunus tiks prezentēts, visticamāk, Mobile World Congress 2012 laikā.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV