Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

HP radījis jaunus krāsu lāzerprinterus

Katrīna Lulle, 27.01.2012. 14:59

HP paziņojis par vairākiem jauniem HP LaserJet printeriem, kas paredzēti maziem un vidējiem uzņēmumiem (MVU), lai ļautu tiem radīt profesionālas kvalitātes krāsu dokumentus, vienlaikus paaugstinot darba ražīgumu un efektivitāti.
HP radījis jaunus krāsu lāzerprinterus

HP LaserJet Pro 300/400 krāsu lāzerprinteru sērijā ietilpst:

- HP LaserJet Pro 300 krāsu M351 printeris, kas nodrošina dinamiskas krāsu izdrukas.

- HP LaserJet Pro 400 krāsu M451 printeris, kam ir augstāks drukāšanas ātrums, ļaujot uzņēmumiem ātri radīt profesionālas kvalitātes krāsu izdrukas, piemēram, mārketinga materiālus.

- HP LaserJet Pro 300/400 krāsu daudzfunkciju printeru (MFP) sērijā ir divas ierīces ar viegli lietojamu, 3,5 collu lielu krāsainu skārienjutīgu ekrānu:

- HP LaserJet Pro 300 krāsu daudzfunkciju printerim M375 ir drukāšanas, skenēšanas, kopēšanas un faksa funkcijas, kas ļauj uzņēmumiem veidot augstas kvalitātes krāsu izdrukas.

HP LaserJet Pro 400 krāsu daudzfunkciju printeris M475 nodrošina identiskas iespējas, vienlaikus palielinot drukāšanas ātrumu un jaudu. HP LaserJet Pro 400 M475 ir apvienotas visas būtiskākās funkcijas: ātras, augstas kvalitātes druka, skenēšana, kopēšana un fakss. Tam ir arī abpusējās drukas iespēja un HP Web Jetadmin, kas ļauj pārvaldīt drukāšanu birojā.

"HP LaserJet Pro 400 krāsu daudzfunkciju printeris M475 ir ātrs, kluss un sniedz lietotājiem iespēju izveidot dažādus krāsainus mārketinga materiālus savam uzņēmumam," skaidro Roberts Dinkelakers (Robert Dinkelacker), LaserJet printeru mārketinga menedžeris. "Šis printeris maina priekšstatus sava apbrīnojamā ātruma un daudzo iespēju dēļ. Printeris paaugstina produktivitāti, bet iespēja radīt augstākās kvalitātes dokumentus vai prezentmateriālus savā birojā vai uzņēmumā ļauj ietaupīt naudu, kas pretējā gadījumā tiktu maksāta trešajām pusēm. Savienojamība ar internetu ļauj racionalizēt darbplūsmu, veidojot materiālus un daloties ar tiem datu mākonī – bez datora izmantošanas."

HP LaserJet Pro 400 krāsu printeris M451 un HP LaserJet Pro 300/400 krāsu daudzfunkciju iekārtas iespējams savienot ar tīmekli, un tās atbalsta vairākus mobilās drukas risinājumus - HP ePrint, HP Wireless Direct un Apple AirPrint, kas ļauj lietotājiem drukāt no gandrīz jebkuras mobilās ierīces.

HP LaserJet Pro 300/400 krāsu daudzfunkciju iekārtu sērijai ir HP biznesa lietojumprogrammu atbalsts, kas ļauj lietotājiem piekļūt un drukāt daudzpusīgu saturu tieši no interneta, izmantojot skārienjutīgo displeju.

Par HP

HP radītajām jaunajām tehnoloģijām ir svarīga nozīme ikviena cilvēka, uzņēmumu un sabiedrības ikdienā. Pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju kompānija HP piedāvā drukāšanas, personālās skaitļošanas iekārtas, programmatūru, IT pakalpojumus un infrastruktūras risinājumus. Plašāka informācija par HP pieejama http://www.hp.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV