Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Canon izlaiž jaunu daudzfunkciju ierīci ar interneta pieslēgumu – PIXMA MG4150

Sigita Lapsiņa, 01.02.2012. 11:55

Šodien Canon iepazīstina ar jaunu daudzfunkciju printeri ar interneta pieslēgumu un gudrām funkcijām. Tas ir piemērots studentiem vai ģimenēm, kas meklē kvalitatīvu printeri ar jaunākajām tīmekļa funkcijām par saprātīgu cenu. PIXMA MG4150 ir moderns melns dizains, uzlabotas funkcijas un savienojamības iespējas, lai drukāšana no viedtālruņiem un plaukstdatoriem būtu vieglāka nekā jebkad iepriekš.
Canon izlaiž jaunu daudzfunkciju ierīci ar interneta pieslēgumu – PIXMA MG4150

MG4150 ir arī Duplex drukāšanas funkcija un videi draudzīgs dizains, kā arī gudra programmatūra, lai lietotāji varētu maksimāli izmantot drukātos dokumentus un fotoattēlus.

Savienojiet un kopīgojiet

Pateicoties integrētajām Wi-Fi iespējām, MG4150 var skenēt un kopēt gandrīz no jebkuras vietas mājā. Ar Canon Easy Photo-Print lietojumprogrammu var ne tikai ātri un viegli drukāt un skenēt bez datora, bet arī mobili drukāt bez vadu savienojuma no iOS™ vai Android™ ierīcēm. Ar tiešo piekļuvi mākoņa arhitektūrai lietotāji var drukāt savus mīļākos attēlus pat no tiešsaistē saglabātiem albumiem, kā, piemēram, no CANON iMAGE GATEWAY un Picasa Web, izmantojot Online Album Photo Print caur PIXMA Cloud saiti.

Laika ziņā ekonomiskais MG4150 piedāvā arī dažādas drukāšanai gatavas veidnes - kalendārus, aploksnes, vēstules, rīkojumus un citus noderīgus resursus, kas visi ir pieejami ar Web Template drukāšanu, vienkārši nospiežot pogu.

Uzlabota funkcionalitāte

Noklusējuma režīmā 10 x 15 cm attēlu bez ierāmējuma var izdrukāt apmēram 44 sekundēs ar ISO ātrumu 9,9 /5,7 ipm (melnbalts/krāsains). Biežiem lietotājiem Canon FIONE tintes kasetnes tagad ir pieejamas augstas produktivitātes XL izmērā. Tās salīdzinājumā ar standarta kasetnēm ļauj ietaupīt līdz 50% uz loksnii. Modeļi ir ideāli piemēroti gan teksta dokumentu, gan foto drukāšanai; FINE drukas galviņas tehnoloģija ar minimālo 2 pl pilienu izmēru apvienojumā ar maksimālo 4800 dpi drukāšanas izšķirtspēju nodrošina skaistus fotoattēlus un skaidras dokumentu izdrukas. MG4150 ērtai vadībai ir arī 6,0 cm LCD displejs ar Auto Duplex drukāšanas funkciju, kas ļauj automātiski drukāt uz abām loksnes pusēm.

Gudrs dizains

MG4150 gudrais dizains un eko iestatījumi to izceļ citu printeru vidū. Pateicoties modernajam, mirdzošajam izskatam un kompaktajam dizainam, MG4150 iederas pat visstilīgākajos mājokļos. Canon FastFront dizains ļauj ievietot kasetnes un papīru printera priekšējā daļā, tādēļ to var novietot pie sienas vai uz plaukta, ietaupot vietu. Pret vidi atbildīgiem lietotājiem jaunais ECO Setting uzrauga un parāda papīra un CO2 ietaupījumu, izmantojot Auto Duplex režīmu. Auto Power Off funkcija ļauj pēc noteikta laika automātiski izslēgt barošanu, lai ietaupītu enerģiju, savukārt Quick Start funkcija ļauj atkal ātri ieslēgt MG4150.

Gudra programmatūra

Jaunajam MG4150 ir dažādi gudras drukāšanas programmatūras risinājumi, kas piesaista tos, kuri meklē pašas jaunākās funkcijas.

Standartaprīkojumā ir ietverta intuitīva programmatūra foto un dokumentu drukāšanai un skenēšanai. Piemēram, aizrautīgiem fotogrāfiem Auto Photo Fix II programmatūra sagatavo izcilas izdrukas, izmantojot Face Detection un Scene Analysis tehnoloģiju, lai likvidētu biežāk sastopamās kļūdas.

Izmantojot oriģinālās Canon tintes, MG4150 ir piekļuve CREATIVE PARK un CREATIVE PARK PREMIUM – fantastiskam bezmaksas resursam kartīšu, dāvanu un kalendāru drukāšanai. Tas nodrošina piekļuvi arī ekskluzīviem slavenu mākslinieku un fotogrāfu attēliem un mākslas darbiem.

Easy-WebPrint EXii funkcija drukā tīmekļa lapas atbilstoši pieprasījumam, ietaupot papīru un tinti, drukājot no interneta. Šī intuitīvā programmatūra gudrai drukāšanai no tīmekļa ar vienu klikšķi nodrošina iespēju apvienot vairākas tīmekļa lapas un izdrukāt tās uz vienas loksnes, izmantojot Auto Clip funkciju vai fit-to-page funkciju.

Easy-PhotoPrint EX programmatūra ļauj lietotājiem pārsteigt savus draugus un ģimeni un radoši izpausties satura apstrādē – drukājot fotoattēlus, kalendārus un albumus. Ar jauno Fun Filter efektu izdrukām var piemērot izklaidējošus un mākslinieciskus efektus, kā Blur Background, Fish-eye, Soft Focus, Miniature un Toy Camera.

HD Movie attēlus var iegūt un izdrukāt no full HD video, kas uzņemts ar Canon digitālajām SLR kamerām vai Canon digitālajām fotokamerām. Merge Frames funkcija ļauj apvienot vairākus attēlus, lai radītu izdrukāto fotoattēlu kustības iespaidu, savukārt Layout Print funkcija ļauj lietotājiem pārveidot nelielu video klipu par komiksa veida stāstu

PIXMA MG4150 būs pieejams visā Eiropā no 2012. gada marta.

PIXMA MG4150 – galvenie parametri:
Universāls: drukāšana, kopēšana, skenēšana un Wi-Fi
Kompakts FastFront dizains
Līdz 4800 dpi, min. 2 pl kvalitāte
ISO ESAT ātrums 9,9 ipm vienkrāsains/5,7 ipm krāsains
10 x 15 cm foto 44 sekundēs
Auto Duplex drukāšana
PIXMA Cloud Link
Full HD filmu drukāšana
CREATIVE PARK PREMIUM

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV