Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus

EasyGet.lv, 01.02.2012. 17:16

Eiropas lielākajā profesionālo audio, video un integrēto sistēmu risinājumu izstādē Integrated Systems Europe 2012 (ISE) Samsung Electronics prezentējis savus jaunākos produktus no lielformāta ekrānu (LFD), Cloud Display tehnoloģijas monitoru un informācijas televizoru klāsta. Tostarp izstādē apskatāms arī jaunākais Surface interaktīvās virsmas dators un jaunāko LED televizoru klāsts.
Samsung prezentē nākamās paaudzes lielformāta ekrānus

Samsung ir papildinājis LFD lielformāta ekrānu klāstu ar vairākiem jauniem produktiem izmantošanai visdažādākajos vides apstākļos. Piemēram, plānais OL46B ekrāns spēj darboties no -30°C līdz +40°C temperatūrā. Tas ir teicams risinājums informācijas demonstrēšanai dažādos brīvdabas pasākumos, stadionos vai konferenču centros. Tāpat arī Samsung piedāvā SL46B sērijas ekrānu iekštelpām, kas nodrošina fascinējošus augstas izšķirtspējas attēlus.

Jaunais 65 collu LED LFD ME65 ekrāns līdz ar izcilu attēla kvalitāti piedāvā arī skārienvadības funkcionalitāti, kas pieejama, uzstādot papildu skārienvadības paneli ar USB pieslēgumu.

Savukārt LFD lielformāta ekrāniem paredzētais MagicInfo-i Solution interneta programmatūras risinājums ļauj vienlaicīgi vadīt līdz pat 3 000 tīklam pievienotu iekārtu. LFD ekrānu kontrolei un dažādu funkciju aktivizēšanai ar šo programmatūru iespējams izmantot arī Samsung Galaxy S viedtālruņus un Galaxy Tab planšetdatorus.

Citi ISE izstādē prezentētie Samsung produkti un risinājumi:
- Nākamās paaudzes SUR40 vairākpieskārienu virsmas dators, kas izstrādāts sadarbībā ar Microsoft. Galda virsmā iebūvētais 40 collu LCD ekrāns spēj vienlaicīgi atpazīt līdz pat 52 pieskārieniem un arī dažādus objektus, kas novietoti uz tā virsmas. Paredzams, ka šo plāno LFD ekrānu nākotnē izmantos dažādās biznesa nozarēs, piemēram, veikalos, bankās vai sporta klubos. SUR40 virsmas datoru atzinīgi novērtējis arī žurnāls Popular Science, piešķirot tam Best of Whats New apbalvojumu, turklāt arī CES 2012 šis tehnoloģiskais risinājums saņēma Labākās inovācijas godalgu.

- 65 collu elektroniskā tāfele 650TS-2, kas padara interesantāku ierasto mācību procesu skolās, ļaujot skolotājiem ar Samsung Galaxy planšetdatoru vai viedtālruņu palīdzību kontrolēt ekrānā redzamo saturu.
- UD22B ir kvadrāta formas 22 collu iekštelpu ekrāni, kurus gluži kā flīzes ir iespējams novietot vienu pie otra, veidojot visdažādāko konfigurāciju video sienas.
- Mākoņa tehnoloģijas termināli – Samsung Cloud Display monitori, kas novērš nepieciešamību pēc dažādām papildu iekārtām, piemēram, datora vai kāda satura atskaņotāja. Monitors izmanto informāciju no centralizēta mākoņa servera, ļaujot ar to strādāt vairākiem lietotājiem vienlaicīgi. Savukārt, lai savienotu monitoru ar serveri ir nepieciešams vien ar Samsung PoE (Power over Ethernet) standartu saderīgs tīkla kabelis. Izstādē Samsung prezentēja arī kompaktu pārnēsājamu Cloud Display monitoru.
- Samsung Informācijas televizors ar LED BLU tehnoloģiju nodrošina izcilu attēlu kvalitāti un dažādas papildu savienojumu iespējas daudz interaktīvākai tā izmantošanai. Samsung izstrādātais Hospitality Solution risinājums ļauj viesnīcām ērti pielāgot televizoru saturu viesu vēlmēm, savukārt viesnīcu klienti var izmantot iespēju bezvadu formātā uz televizoru straumēt dažādus video un fotogrāfijas no saviem mobilajiem tālruņiem vai planšetdatoriem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV