Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Publicētas Windows Phone 8 operētājsistēmas specifikācijas

zparks.lv, 03.02.2012. 09:59

Interneta vietne PocketNow publicējusi samērā izsmeļošu informāciju par to, ko jaunu lietotāji sagaidīs no Windows Phone 8 operētājsistēmas. Tam par pamatu kalpoja internetā nonākušais un partneriem paredzētais Microsoft video materiāls, kurā kompānijas viceprezidents Džo Belfiore visu pastāstīja precīzi un detaļās. Tiesa, Video ātri pazuda no interneta plašumiem, bet informācija bija saglabāta.
Publicētas Windows Phone 8 operētājsistēmas specifikācijas

Windows Phone 8 būs veidota Windows 8 kodolu un daļu no galda datoru programmām varēs vienkārši portēt uz mobilo iekārtu. Tāpat būs vairāku kodolu procesoru atbalsts, četras dažādas ekrāna izšķirtspējas, NFC tehnoloģija, kā arī beidzot parādīsies microSD atminas karšu ielādes vieta, iebūvēts Skype un sinhronizācijas serviss. Tāpat būs vienkāršāka datu sinhronizēšana ar datoru (atsakoties no Zune) un iOS, kā arī Android pielikumu portēšana uz WP8 ierīcēm. Jaunajai operētājsistēmai jāparādās gada pēdējā ceturksnī, iespējams, kopā ar lielo Windows 8. Tajā brīdī pielikumu veikalā būtu jābūt ne mazāk kā 100 tūkstošiem programmu, kuras paredzētas Microsoft mobilajai operētājsistēmai.

http://zparks.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV