Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Canon iepazīstina ar jaudīgām un daudzveidīgām fotokamerām

Sigita Lapsiņa, 07.02.2012. 15:54

Canon iepazīstina ar divām jaunām daudzveidīgām un jaudīgām PowerShot SX kamerām – PowerShot SX260 HS un PowerShot SX240 HS. Apvienojot smalku, modernu dizainu, 20x optisko tālummaiņu un jaunākās attēlveidošanas tehnoloģijas, šie modeļi ir ideāls biedrs ceļojumā, lai iemūžinātu visus iespaidus detalizētos foto attēlos un Full HD video.
Canon iepazīstina ar jaudīgām un daudzveidīgām fotokamerām

PowerShot SX260 HS ir pieejams sudraba, melnā, zaļā un sudraba krāsā, PowerShot SX240 HS – sudraba, melnā un sarkanā krāsā. Abi kompaktā, kabatas izmēra modeļi piedāvā Canon raksturīgo lielisko attēla kvalitāti, ko nodrošina DIGIC 5 HS System un jauna gudrā IS tehnoloģija. PowerShot SX260 HS ir arī integrēts GPS, lai vēl vieglāk ierakstītu ceļojumus un izsekotu maršrutam kartē.

Supertālummaiņa, superkvalitāte

Ilgi gaidītā atvaļinājumā vai ģimenes sanākšanas brīdī PowerShot SX260 HS un PowerShot SX240 HS ļauj piekļūt darbībai tuvāk nekā līdz šim, pateicoties uzlabotajam 25 mm platleņķa 20x optiskās tālummaiņas Canon objektīvam ar 4 iedaļu optisko (IS). Jaunā ZoomPlus tehnoloģija paplašina tālummaiņas sniedzamību līdz 39x un, izmantojot DIGIC 5 apstrādes jaudu un augstas izšķirtspējas sensoru, nodrošina precīzāku un detalizētāku digitālo tālummaiņu.

Papildu iespaidīgajai optiskajai tālummaiņai Canon jaunā gudrā IS tehnoloģija nodrošina skaidrus, detalizētus attēlus un vienmērīgu uzņemšanu dažādos apstākļos. Atpazīstot uzņemamo ainu un objektu, kamera no septiņiemi režīmiem izvēlas vispiemērotākos IS iestatījumus, lai uzņemtu stabilus un skaidrus attēlus. Piemēram, Macro IS ir ideāli piemērots, lai uzņemtu kristālskaidrus eksotisku augu vai kukaiņu tuvplānus, savukārt Powered IS ar jaudīgu tālummaiņu ļauj vieglāk filmēt attālus objektus, iemūžinot dabas vai safari ainas.

Ar uzlaboto HS System, kas apvienota ar Canon nākamās paaudzes DIGIC 5 procesoru ar ārkārtīgi jutīgu 12,1 MP CMOS sensoru, attēli ir vēl skaidrāki jebkuros apstākļos, it īpaši nepietiekamā apgaismojumā. Mēnesnīcā pludmalē vai ballītē klubā vairs nav nepieciešams izmantot zibspuldzi vai statīvu – attēliem ir pietiekama ekspozīcija, un traucējumu ir par 75% mazāk salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli.

Notēmēt un knipsēt

PowerShot SX260 HS un PowerShot SX240 HS nodrošina pilnīgu brīvību, piedāvājot Canon atzīto Smart Auto režīmu, kas tagad atpazīst līdz 58 dažādām ainām un nosaka piemērotākos iestatījumus vislabāko rezultātu sasniegšanai.. Uzlabotā daudzzonu baltā līdzsvara tehnoloģija atpazīst dažādus gaismas avotus un katram atbilstoši pielāgo krāsas līdzsvaru, novēršot neglītus krāsu pleķus un radot dabiskāku rezultātu.

Ar jauno sejas atpazīšanu (Face ID) jūsu tuvinieki un draugi attēlos vienmēr izskatīsies lieliski, pat fotografējoties lielā grupā vai atrodoties pašā malā. Vienkārši reģistrējiet kamerā līdz 12 sejām un fiksējiet to dzimšanas dienas, lai pievienotu Smart Auto dažas no jaunajām, ar vecumu saistītajām ainām. Piemēram, fotografējot dusošu zīdaini, kamera izslēgs zibspuldzi un skaņas, lai netraucētu mazuļa miegu, un pielāgos īpašus ekspozīcijas iestatījumus, radot gaišu portreta noskaņu, kas tik ļoti patīk profesionāliem fotogrāfiem. Lai notvertu īsto brīdi, ārtelpās fotogrāfējot bērnus, kuri vecāki par diviem gadiem, kamera paredz aktīvu kustību, aktivē servo AF fokusa saglabāšanai un uzņem vairākus lielātruma kadrus. Face ID arī atzīmē objektu sejas, ļaujot jums meklēt attēlu bibliotēkā pēc vārda, lai ar iekļauto ImageBrowser EX programmatūru ātrāk pārlūkotu attēlus gan kamerā, gan datorāii.

Pārliecināti izpētiet savu radošo dabu

Maksimālai pielāgojamībai PowerShot SX260 HS un PowerShot SX240 HS piedāvā pilnīgi manuālu vadību. Līdz ar to lietotāji var radoši izpausties un izpētīt individuālu ISO, aizslēga ātruma vai diafragmas izmaiņu iespaidu uz attēliem.

Sensora un attēlu procesora apvienojums ne tikai nodrošina lielisku attēlu kvalitāti, bet arī atbalsta ātrdarbīgas uzņemšanas funkcijas. Apturiet ātru darbību ar Burst HQ, uzņemot pilnas izšķirtspējas attēlus ar ātrumu 10,3 kadri/s, vai palēniniet darbību ar 240fps Super Slow Motion Movie. Jūs varat arī uzlabot vājā apgaismojumā uzņemtus attēlus ar Handheld Night Scene, kas apvieno liela ātruma secīgi uzņemtus attēlus vienā, nodrošinot skaidrus attēlus ar labāko iespējamo ekspozīciju.

Uzlabotie radošie filtri PowerShot SX260 HS un PowerShot SX240 HS ļauj izbaudīt jaunu radošās izklaides līmeni ar astoņiem efektiemiii jūsu foto un video izcelšanai. Radiet romantisku noskaņu ar jauno Soft Focus un veidojiet ideālus portretus ar Smooth Skin iestatījumu, kas izlīdzina ādas toni, nodrošinot labāku izskatu. Ar Miniature Effect jūs varat mainīt skatu uz ainavām, lai tās atstātu neliela izmēra modeļa iespaidu.

Atcerieties katru soli

Veidojiet unikālu ceļojuma žurnālu un atcerieties ik mirkli, automātiski atzīmējot katra attēla uzņemšanas vietējo laiku un atrašanās vietu ar PowerShot SX260 HS iebūvēto GPSiv. Integrētā GPS Logger funkcija ir gudrāka nekā iepriekšējam modelim, tā ātrāk regulāri atzīmē kameras atrašanās vietu un piedāvā vairāk nekā 48 stundu izsekošanu vienā uzlādes reizē. Izmantojot ietverto Map Utility programmatūru, jūs varat apskatīt savu ceļojumu Google Maps vai to kopīgot ar draugiem un radiem visā pasaulē, izmantojot, piemēram, Google Earthv.

Abi modeļi ļauj veidot "aizkadra" mini filmiņu par vienā dienā uzņemtajiem attēliem, izmantojot uzlabotu Movie Digest funkciju. Tā ieraksta četras darbības sekundes pirms kadra uzņemšanas un apvieno vienā filmiņā, kas ir lieliska alternatīva savu attēlu stāsta veidošanai HD (720p) kvalitātē.

Ceļotāja sabiedrotais

Izturīgais metāla korpuss un kompaktais, vieglais dizains padara PowerShot SX260 HS un PowerShot SX240 HS par ideāliem sabiedrotajiem brīvdienās un svarīgos pasākumos.

Ātri un viegli pārslēdziet no fotografēšanas uz filmēšanas režīmu, vienkārši nospiežot pogu, lai ierakstītu darbību Full HD (1080p) ar stereo skaņu. Ar Fine Detail Movie Processing tehnoloģiju Movie režīmā tiek izmantots ik sensora pikselis neticami detalizētu kadru uzņemšanai, ļaujot ik mirkli izdzīvot no jauna HD ekrānā. Lielo 20x optisko tālummaiņu var arī izmantot filmēšanas laikā, lai piekļūtu darbībai, savukārt gudrā IS nodrošina, ka pat maksimāli pietuvinātas ainas ir vienmērīgas un bez sakustēšanās.

Ar Discreet režīmu jūs varat uzņemt attēlus arī reliģiskās ēkās vai muzejos, netraucējot citiem apmeklētājiem, savukārt papildaprīkojuma ūdensdrošais korpuss ir piemērots uzņemšanai zem ūdens dziļumā līdz 40 metriem. Spilgtais 7,5 cm (3,0 collu) PureColor II G LCD ekrāns ar aptuveni 460000 izšķirtspējas punktiem un rūdīta stikla pārklājumu nodrošina izcilu redzamību un aizsardzību pret triecieniem un sitieniem ceļā.

Pievienojieties CANON iMAGE GATEWAY kopienai

Jauno modeļu īpašnieki var pievienoties atjauninātajam CANON iMAGE GATEWAY, tiešsaistes vietnei attēlu kopīgošanai, kas tagad piedāvā 10 GB glabāšanas vietu pat pilnas izšķirtspējas attēlu uzglabāšanai. Ērtā saskarne ļauj lietotājiem meklēt attēlus, veidot apvienotus foto un video albumus, kuros iespējams saņemt draugu komentārus, un kopīgot albumus e-pastā vai sociālajos portālos.

PowerShot SX260 HS – galvenie parametri:
20x tālummaiņa, 25 mm platleņķa objektīvs; kompakts korpuss
HS sistēma: 12,1 MP CMOS un DIGIC 5
GPS
Gudrā IS
Full HD filmas
7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD
Smart Auto (58 ainas); Face ID
Manual, Av un Tv režīmi
Ātrdarbīga uzņemšana
Papildaprīkojumā 40 m ūdensizturīgais korpuss

PowerShot SX240 HS – galvenie parametri:
20x tālummaiņa, 25 mm platleņķa objektīvs; kompakts korpuss
HS sistēma: 12,1 MP CMOS un DIGIC 5
Gudrā IS
Full HD filmas
7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD
Smart Auto (58 ainas)
Face ID
Manual, Av un Tv režīmi
Ātrdarbīga uzņemšana
Papildaprīkojumā 40 m ūdensizturīgais korpuss

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV