Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Logitech Touch Mouse M600 sola taustāmāku pasauli

Jānis Vanags, 08.02.2012. 12:51

Šodien pasaules vadošais datorpeļu ražotājs Logitech atklāja Logitech® Touch Mouse M600 - peli ar skārienvirsmu, kas ļauj datorā pārvietoties intuitīvi ar pirkstiem.
Logitech Touch Mouse M600 sola taustāmāku pasauli

"Cilvēki arvien vairāk pierod pie pirkstu izmantošanas, lai darbotos ar saviem viedtālruņiem un planšetdatoriem," sacīja Tods Volkers, Logitech zīmola vadītājs. "Daudziem cilvēkiem šie žesti jau kļuvuši pašsaprotami. Logitech Touch Mouse M600 seko šai evolūcijai, kā mēs mijiedarbojamies ar digitālo pasaule un ļauj arī datoros darboties ar dabiskām, intuitīvām kustībām."

Ar Logitech Touch Mouse M600 jūs varat vilkt un ritināt, lai arī kur jūsu pirksti atrastos uz peles. Tās modernais dizains, noapaļotās malas un lietošanas ērtībām konstruētie izliekumi šo skārienpeli padara ērtu jūsu rokai un tā izskatīsies labi visur, kur izmantojat savu klēpjdatoru.

Logitech Flow Scroll progranmatūra nodrošina ritināšanu, kas ir plūstoša, gluži kā ritināšana viedtālrunī. Slidiniet savu pirkstu pa skārienvirsmu, lai iegūtu tūlītēju, nepārtrauktu un brīvi plūstošu ritināšanu pa tīmekļlapām.

Peles unikālā forma ir konstruēta tā, lai ar to būtu ērti veikt visbiežāk veiktos uzdevumus – norādīšanu, klikšķināšanu un ritināšanu. Tā būs piemērota kā kreiļiem, tā labročiem, jo klikšķināšanas laukumus var viegli noteikt no jauna ar Logitech SetPoint programmatūru. Turklāt Logitech Touch Mouse M600 ir nelielais Logitech Unifying uztvērējs, ar kuru var pieslēgt līdz pat sešām saderīgām pelēm un tastatūrām ar vienu USB pieslēgvietu. Pievienojiet tastatūru, pārslēdzieties starp pelēm bez nepieciešamības mainīt uztvērējus vai aizņemt citas USB pieslēgvietas.

Šī elegantā pele ir tas, ko varētu gaidīt no Logitech - ar gludu pamatni, uzlabotu optisko izsekošanu un ļoti vienkāršu lietošanu.

Logitech Touch Mouse M600 ir godalgota International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards datoru ārējo ierīču kategorijā.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech Touch Mouse M600 būs nopērkama no februāra vidus par Ls 49. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet www.logitech.com vai mūsu emuāru.

Par Logitech

Logitech ir pasaulē vadošais to izstrādājumu ražotājs, kas ļauj cilvēkiem piekļūt cipariskajām iespējām. Aptverot daudzas skaitļošanas, sakaru un izklaides platformas, Logitech apvienotā aparatūra un programmatūra ļauj veikt vai uzlabo ciparisko naviģēšanu, mūzikas un video izklaidi, spēļu spēlēšanu, sociālo sakaru veidošanu, audio un video saziņu, izmantojot internetu, video drošību un mājas izklaides vadību. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV