Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Canon iepazīstina ar IXUS 510 HS un IXUS 240 HS

Sigita Lapsiņa, 09.02.2012. 10:06

Canon papildina IXUS klāstu ar diviem jauniem, lieliskiem skārienjutīgiem modeļiem – IXUS 510 HS un IXUS 240 HS. Apvienojot augstākās klases dizainu ar Canon raksturīgo attēlu kvalitāti un jauno Wi-Fi funkcionalitāti, abi modeļi ļauj vieglāk nekā jebkad detalizēti uzņemt foto un Full HD filmas un nekavējoties tās kopīgot. Augstas kvalitātes un kompaktas 12x optiskās tālummaiņas apvienojums ar kabatas izmēra elegantu un izsmalcinātu dizainu padara IXUS 510 HS par ideālu kameru stilīgiem lietotājiem, ko ņemt visur līdzi. IXUS 240 HS smalkais un elegantais dizains un izklaidējošās funkcijas ļauj to izmantot jebkurā laikā un vietā, lai uzņemtu un kopīgotu attēlus.
Canon iepazīstina ar IXUS 510 HS un IXUS 240 HS

Kvalitāte un dizains
Canon uzlabotā attēlveidošanas tehnoloģija nodrošina izcilus rezultātus neatkarīgi no uzņemamā objekta vai apstākļiem. Abiem modeļiem ir izcila oriģinālā Canon objektīva tehnoloģija, kas ļauj uzņemt satriecošas ainavas vai attālas detaļas, izmantojot kameru jaudīgo tālummaiņu. IXUS 510 HS iespaidīgā 28 mm platleņķa 2x optiskā tālummaiņa ir ievietota vieglā korpusā, kas ir tikai 19,8 mm garš. IXUS 240 HS izteikti smalkajā korpusā slēpjas 24 mm īpaši plata leņķa tālummaiņa, piedāvājot neticamu kvalitāti un daudzveidību. Canon ZoomPlus tehnoloģija ļauj lietotājiem paplašināt kameras tālummaiņu un piekļūt vēl tuvāk darbībai, vienlaikus saglabājot augstāku kvalitāti nekā ar tradicionālo digitālo tālummaiņu. ZoomPlus IXUS 510 HS paplašina tā 12x optisko tālummaiņu līdz 21x, savukārt IXUS 240 HS optiskā tālummaiņa no 5x sasniedz 10x.

IXUS 510 HS un IXUS 240 HS ir arī Canon gudrais IS, kas nodrošina uzlabotu attēlu stabilizāciju. Katram modelim ir 3,5 iedaļu optiskais IS; gudrais IS ātri analizē uzņemamo ainu un automātiski pielāgo kameras iestatījumus, izvēloties no septiņiemi dažādiem stabilizācijas režīmiem, lai uzņemtu pēc iespējas skaidrus un asus foto un video attēlus.

Pateicoties Canon HS System, kas optimāli apvieno augstu izšķirtspēju, augstas jutības CMOS sensorus un nākamās paaudzes DIGIC 5 apstrādi, abi modeļi piedāvā attēla kvalitāti, kas atspoguļo to, ko redz acs. Nodrošinot izcilu sniegumu jebkādos apstākļos, īpaši vājā apgaismojumā, gan IXUS 510 HS, gan IXUS 240 HS ļauj lietotājiem īpaši detalizēti un skaidri uzņemt un kopīgot pieredzēto.

Viegli kopīgot

Ar jaunajiem modeļiem lietotāji var nekavējoties kopīgot savus mīļākos attēlus un filmas jebkurā laikā un vietā, izmantojot jauno, integrēto Wi-Fi savienojamībuii. Jaunā CameraWindow lietojumprogramma ļauj pārsūtīt foto un video attēlus uz dažādām Apple iOSiii mobilajām ierīcēm bez vadu savienojuma. Izmantojot tās pašas lietojumprogrammas, lietotāji var kopīgot attēlus e-pastā, augšupielādēt Facebook ar saviem komentāriem vai pat augšupielādēt video YouTube™.

Vienlaicīgi ar jaunajiem IXUS modeļiem tiek atvērta arī jaunizstrādātā un uzlabotā CANON iMAGE GATEWAY – Canon tiešsaistes vietne foto un video attēlu kopīgošanai. Tagad tā nodrošina 10 GB lielu vietu pat pilnas izšķirtspējas attēlu uzglabāšanai. Ērtā saskarne ļauj lietotājiem meklēt attēlus, veidot apvienotus foto un video albumus, kuros iespējams saņemt draugu komentārus, un kopīgot albumus e-pastā vai sociālajos portālos. Ar jaunajiem Wi-Fi IXUS modeļiem attēlus var augšupielādēt CANON iMAGE GATEWAY bez datora palīdzības, izmantojot tikai kameras bezvadu izvēlnes un mājas bezvadu tīklu.

Pilnīga vadība jūsu pirkstu galos

Abiem modeļiem ir liels un spilgts 8,0 cm (3,2 collu) PureColor II Touch LCD displejs ar asu 460000 punktu izšķirtspēju, kas nodrošina izcilas krāsas un precīzus kontrastus. Tas ir ideāli piemērots tikko uzņemto attēlu un filmu apskatīšanai un parādīšanai draugiem. Ārkārtīgi ātri reaģējošā, skārienjutīgā navigācija un pielāgojamās ekrāna ikonas nodrošina ātru un ērtu piekļuvi kameras iestatījumiem, izvēlnēm un visai lietotāja attēlu kolekcijai. Tādēļ ir iespējams ātri izvēlēties attēlus augšupielādei sociālajos tīklos un pat pievienot tiem komentārus. Ekrāns nodrošina arī Canon Touch Shutter funkciju, kas ļauj izvēlēties kompozīciju un uzņemt attēlu, tikai pieskaroties ekrānam.

Radoši "notēmēt un knipsēt"

Canon jaunākais Smart Auto režīms tagad atpazīst līdz 58 dažādām ainām.

Jaunā seju atpazīšanas (Face ID) funkcija, kas ietverta Smart Auto, ļauj lietotājiem uzņemt labākos iespējamos tiem tuvo cilvēku attēlus. Face ID ļauj lietotājiem kamerā reģistrēt ģimenes locekļu sejas un dzimšanas dienas, tad saglabāt šo informāciju un ar Smart Auto atbilstoši pielāgot attēla iestatījumus. Piemēram, uzņemot dusoša mazuļa attēlu, Face ID atpazīs objektu, automātiski izslēgs zibspuldzi un pielāgos ekspozīciju, piešķirot gaišāku izskatu. Ja tiek atpazīts bērns, kurš ir vecāks par diviem gadiem, kamera paredz kustību un automātiski aktivizē Servo AF. Lietotāji var kamerā pārlūkot attēlus pat pēc vārda, lai ērti un viegli atrastu un apskatītu draugu un ģimenes locekļu attēlus.

Katram modelim ir arī daudzzonu baltā līdzsvars, kas atpazīst vairākus gaismas avotus un katram pielāgo krāsu līdzsvaru, tādējādi uzņemot dabiskus attēlus sarežģītos apstākļos pat ar vairākiem gaismas avotiem. Uzlabots radošo uzņemšanas režīmu klāsts paplašina efektu piedāvājumu ar diviem jauniem režīmiem. Papildus Toy Camera, Miniature un Fish-eye efektam jaunais Smooth Skin Effect uzlabo portretus, izlīdzinot ādas tekstūru, savukārt Soft Focus Effect veido sapņaino efektu, ko nodrošina īpašs fokusa mīkstināšanas objektīvs. Abi jaunie režīmi piedāvā trīs efekta līmeņus, ļaujot lietotājam izvēlēties līmeni atbilstoši objektam.

Augstas izšķirtspējas fotoattēli, HD video

Papildus izciliem fotoattēliem jaunajam IXUS 510 HS un IXUS 240 HS ir Full HD (1080p) filmu ierakstīšanas funkcija ar stereo skaņu. Īpaša filmu ierakstīšanas poga ļauj nekavējoties pārslēgties no foto uz video attēlu ierakstīšanas režīmu. Abās kamerās optisko tālummaiņu var izmantot arī filmēšanas laikā. Integrētā HDMI savienojamība ļauj kopīgot uzņemto ar draugiem un radiem HD TV ekrānos. Lai palīdzētu jums izstāstīt stāstu par dienā uzņemtajiem attēliem, Movie Digest režīms pirms katra kadra uzņemšanas ieraksta četru sekunžu klipu, un pēc tam visi klipi tiek apvienoti HD (720p) kvalitātes filmiņā.

IXUS 510 HS: Ārkārtīgi kompakta, neticami stilīga

IXUS 510 HS ne tikai piedāvā izcilu attēlu kvalitāti, bet arī paceļ IXUS stilu jaunā līmenī. Ar 10,1 MP lielas jutības CMOS sensoru un 12x optisko tālummaiņu lietotāji var uzņemt dažādus objektus lieliskā kvalitātē un nekavējoties kopīgot attēlus, izmantojot integrēto Wi-Fi savienojamību. IXUS 510 HS smalkais, izteiksmīgais korpuss iemieso IXUS ekskluzīvā dizaina filozofiju, piedāvājot modernu, kompaktu kameru, ko var paņemt visur līdzi. Futūristiskais lēcas pārklājums un matētā apdare pievilcīgā baltā vai melnā krāsā vēl vairāk izceļ moderno stilu.

IXUS 240 HS: Izcils stils un ērta lietošana

Apvienojot jaunākās funkcijas un bezpiepūles funkcijas, IXUS 240 HS ir ideāli piemērots ikvienam, kurš meklē stilīgu un daudzveidīgu kameru. 16,1 MP izšķirtspēja piedāvā izcilas detaļas. Tā īpaši platā leņķa 24 mm 5x optiskās tālummaiņas oriģinālais Canon objektīvs piedāvā ārkārtīgu pielāgojamību, ko var ērti ievietot kabatā. IXUS 240 HS ir pieejams piecās modernās metāliskās krāsās, lai katrs lietotājs varētu izvēlēties tādu modeli, kas vislabāk atbilst viņa personībai. Kamera ir ideāli piemērota atvaļinājumiem vai izklaidēm ar draugiem, jo kvalitatīvos attēlus var pēc uzņemšanas uzreiz kopīgot ar citiem.

IXUS 510 HS – galvenie parametri:
12x optiskā tālummaiņa smalkā, elegantā metāla korpusā
HS sistēma: 10,1 MP CMOS un DIGIC 5
Gudrā IS
Wi-Fi ērtai attēlu kopīgošanai
8,0 cm (3,2 collu) skārienjutīgs ekrāns ar Touch Shutter
Full HD filmas, HDMI
Smart Auto (58 ainas)
Face ID
Ātrdarbīga uzņemšana
Movie Digest (720p)

IXUS 240 HS – galvenie parametri:
Smalks metāla korpuss; 24 mm, 5x optiskā tālummaiņa
HS sistēma: 16,1 MP CMOS un DIGIC 5
Gudrā IS
Wi-Fi ērtai attēlu kopīgošanai
8,0 cm (3,2 collu) skārienjutīgs ekrāns ar Touch Shutter
Full HD filmas, HDMI
Smart Auto (58 ainas)
Face ID
Ātrdarbīga uzņemšana
Movie Digest (720p)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV