Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Atklātībā parādās Motorola viedtelefona ar Medfield platformu attēli

zparks.lv, 14.02.2012. 16:44

Par spīti dominējošajam stāvoklim datoru laukā, mobilo iekārtu jomā Intel līdz šim nav varējuši ielauzties. Ir bijuši daži kusli mēģinājumi, bet tie nav beigušies ar vērā ņemamiem rezultātiem. Tagad, iespējams, beidzot notiks kas revolucionārs arī mobilo iekārtu jomā, jo baumo, ka Intel kopā ar Motorola Mobility varētu izstādē MWC 2012 parādīt viedtālruni, kurš veidots, izmantojot Intel Medfield platformu.
Atklātībā parādās Motorola viedtelefona ar Medfield platformu attēli

Intel Medfield platformas pamatā ir 32 nanometru tehnoloģijas 1,6 GHz Atom Z2460 procesors ar ļoti zemu energopatēriņa līmeni. Viedtelefona ekrāns būs ar diagonāli lielāku ka 4 collas, un strādās šī iekārta ar Android 4.0 Ice Cream Sandwich operētājsistēmu, kurai būs MotoBlur saskarne. Tāpat kā viena no šādas iekārtas īpatnībām tiek minēta spēja fotografēt ar ātrumu 15 kadri sekundē. Atliek tikai sagaidīt MWC 2012, un tad redzēsim vai Intel kopā ar Motorola spēs piedāvāt ko tiešām vērtīgu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV