Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

BitTorrent radītājs izstrādājis "televīzijas slepkavu"

zparks.lv, 14.02.2012. 17:01 | komentāri (1)

Jaunās mediju tehnoloģijas BitTorrent Live radītājs Brems Koens vēsta, ka viņa jaunradītais standarts lielā mērā varētu kļūt par televīzijas iznīcinātāju.
BitTorrent radītājs izstrādājis "televīzijas slepkavu"

Jaunā BitTorrent Live tehnoloģija, kuras izstrādei viņš ir veltījis trīs gadus, ir paredzēta izmantošanai videokonferencēs vai arī interneta tiešraidēs, vienlaikus var tik izmantota arī kā televīzijas platforma. Jaunā BT Live tehnoloģija ir ļoti lēta izmaksu ziņā un spēj nodrošināt augstas izšķirtspējas attēlu un skaņu ar minimālu aizturi. Piemēram, 12 lietotāji, kuri skatās standarta izšķirtspējas video, var ģenerēt video plūsmu ar ātrumu 120 kB/sek. Rezultātā nav nepieciešams jaudīgs interneta kanāls, lai nodrošinātu augstas kvalitātes video daudziem lietotājiem. BitTorrent Live tehnoloģija strādā līdzīgi kā jau ierastie torenti, kuros datu plūsma tiek sadalīta starp lietotājiem. Interesenti var iepazīties ar jaunās tehnoloģijas beta versiju šajā BT Live interneta vietnē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV