Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Samsung GALAXY S II uzvar aukstumizturības testā

Oskars Kupše, 15.02.2012. 14:07

Samsung GALAXY S II viedtālrunis ir izcīnījis uzvaru Somijas žurnāla MikroPC veiktajā mobilo tālruņu aukstumizturības testā, kura laikā tika pārbaudīta populārāko tālruņu spēja pilnvērtīgi darboties īpaši zemā gaisa temperatūrā. Veiktais tests apstiprina, ka GALAXY S II tālruņi ir spējīgi pilnvērtīgi funkcionēt temperatūrā līdz pat -35°C.
Samsung GALAXY S II uzvar aukstumizturības testā

Žurnāla MikroPC tehnisko testu komanda īpašā Klimata istabā Ziemeļeiropas lielākajā tehnisko pētījumu centrā VTT, kas atrodas Espo pilsētā Somijā, pārbaudīja 15 pašlaik Somijas tirgū populārāko mobilo tālruņu darbību dažādās temperatūrās. Īpašā Klimata istaba jeb laboratorija sniedza iespēju pētniekiem kontrolēt telpas temperatūru pat ar vienas grāda desmitdaļas precizitāti.

MikroPC žurnāla veiktajās pārbaudēs ekstrēmu aukstumu vislabāk pārcieta Samsung GALAXY S II viedtālrunis, kas bija spējīgs funkcionēt pat -35°C grādos. Turklāt GALAXY S II bija vienīgais no testā apskatītajiem viedtālruņiem, kas spēja pārsniegt -30°C temperatūras slieksni. Lai arī Samsung īpaši izturīgais GALAXY Xcover mobilais tālrunis netika oficiāli iekļauts šajā 15 pārdotāko un populārāko Somijas mobilo telefonu pārbaudē, tas temperatūras galējības pārcieta tikpat veiksmīgi kā GALAXY S II.

Veicot testu, sākotnējā temperatūra eksperimentu laboratorijā tika uzstādīta uz 0 grādiem pēc Celsija skalas, pēc tam temperatūra ik pa pieciem grādiem tika periodiski samazināta līdz brīdim, kamēr pārbaudāmais viedtālrunis pārstāja funkcionēt.

Galvenais iemesls kāpēc tālruņi pārstāj darboties zemā temperatūrā, ir baterija. Tālrunis zemas temperatūras apstākļos vienkārši uzskata, ka baterija ir tukša, lai arī patiesībā baterija var būt pat pilnībā uzlādēta.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais uzņēmums pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2011. gadā sasniedza 143,1 miljardu ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 220 000 cilvēku 205 birojos 71 valstī un sastāv no divām galvenajām apakšvienībām, kas pārrauga deviņas neatkarīgi funkcionējošas struktūrvienības. Digitālo mediju un komunikāciju apakšvienība pārrauga Vizuālo ekrānu, Mobilo komunikāciju, Telekomunikācijas sistēmu, Digitālo iekārtu, IT risinājumu un Digitālās attēlveidošanas nodaļas. Savukārt Ierīču risinājumu apakšvienība ir atbildīga par Atmiņas produktu, LSI sistēmu un LCD ekrānu nodaļu darbību. Izvērtējot kompānijas izcilo sniegumu ekonomikā, vides aizsardzībā un sociālajā sfērā, saskaņā ar 2011. gada Dow Jones Ilgtspējas indeksa novērtējumu Samsung Electronics ir atzīta par pasaulē ilgtspējīgāko tehnoloģiju kompāniju. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.samsung.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV