Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Samsung prezentē WB sērijas fotokameras ar iespaidīgu tālummaiņu un Wi-Fi savienojuma atbalstu

Oskars Kupše, 17.02.2012. 15:54

Samsung Electronics prezentējis jaunu kompaktklases fotokameru klāstu ar Wi-Fi savienojuma atbalstu, kas papildinās WB kameru sērijai raksturīgo iespaidīgo tālummaiņu un augsto attēlu kvalitāti. Kompaktajā un izturīgajā WB sērijas kameru korpusā ietvertais Wi-Fi savienojums nodrošinās jaunas attēlu koplietošanas un saglabāšanas iespējas. Jaunās WB850F, WB150F un ST200F Samsung fotokameras ar Auto Backup funkciju sniedz iespēju ātri pārnest uzņemtos attēlus uz datora cieto disku, izmantojot bezvadu savienojumu. Turklāt attēlu ir iespējams uzglabāt arī Samsung AllShare Play un Microsoft Sky Drive piedāvātajā bezmaksas interneta vietnē.
Samsung prezentē WB sērijas fotokameras ar iespaidīgu tālummaiņu un Wi-Fi savienojuma atbalstu

Latvijā WB150F kamera būs pieejama jau februārī, ST200F pārdošanā parādīsies martā, savukārt WB850F modelis veikalu plauktos varētu nonākt aprīlī.

Kamerās ietvertais Wi-Fi savienojums ļauj daudz vieglāk dalīties ar uzņemtajiem fotoattēliem. Izmantojot jebkuru Wi-Fi bezvadu tīklu, uzņemtās fotogrāfijas var nosūtīt e-pastā vai arī tādās interneta vietnēs kā Facebook, Picasa un pat augšupielādēt uzņemtos video YouTube portālā.

Savukārt WB850F kameras modelis ir aprīkots ar GPS atbalstu un Landmark funkciju, kas ļauj aplūkot kartes, lai atrastu tuvākajā apkārtnē interesējošās vietas. Kamerā iebūvētais digitālais kompass palīdzēs arī saņemt norādes ceļam uz izvēlēto vietu. Turklāt MapView funkcija ļauj lejupielādēt arvien jaunas kartes. Tiem, kam Wi-Fi savienojums nav nepieciešams, WB150 un ST200 fotokameras būs pieejami arī bez tā.

Gluži tāpat kā iepriekšējās WB sērijas fotokameras arī jaunie WB850F, WB150F un ST200F modeļi ir aprīkoti ar izciliem tālummaiņas objektīviem, kas ļauj uzņemt neticami detalizētas fotogrāfijas. WB850F kamera piedāvā 21x optisko tālummaiņu, kas pašreiz ir Samsung augstākais sasniegums objektīvu jomā. Savukārt WB150F piedāvā 18x optisko tālummaiņu, bet ST200F – 10x optisko tālummaiņu. Lai iegūtu maksimāli detalizētas fotogrāfijas, šīs kompaktklases fotokameras ir aprīkotas ar 12 megapikseļu attēlveidošanas sensoru (16,2 megapikseļu sensors WB850F modelī un 14.2 megapikseļu sensors WB150F modelī). Savukārt WB850F kamerā ir izmantots revolucionārā BSI CMOS sensora tehnoloģija, kas vāja apgaismojuma apstākļos samazina attēlu trokšņus un kropļojumus.

Video ar Full HD izšķirtspēju

Jaunās WB sērijas fotokameras ļauj uzņemt arī izcilas kvalitātes video. WB850F kamera nodrošina filmēšanu 1080/30p Full HD un 1080/60i izšķirtspējā, savukārt WB150F un ST200F fotokameras spēj uzņemt video 720/30p HD izšķirtspējā.

Unikāli kadri ar Motion Photo funkciju

Motion Photo funkcija ļauj vienam elementam no fotogrāfijas būt kustīgam, kamēr kadra fons paliks nekustīgs. Lieciet lietā radošo izdomu, rediģējiet savas fotogrāfijas turpat fotokamerā un pēc tam izmantojiet Wi-Fi savienojumu, lai iegūtos attēlus uzreiz parādītu draugiem. Šī funkcija ir iekļauta arī ST200F kameras modelī.

Iegūstiet lieliskas fotogrāfijas bez pūlēm

Jaunās WB sērijas fotokameras piedāvā plašas foto uzņemšanas iestatījumu iespējas. Visos kameru modeļos ir pieejama optiskā attēlu stabilizācija un Smart Auto funkcija, kas automātiski analizē fotografēšanas apstākļus un izvēlas piemērotākos kameras iestatījumus, lai tiktu iegūts maksimāli kvalitatīvs attēls pat vissarežģītākajās apgaismojuma situācijās. Turklāt WB850F un WB150F kameras piedāvā arī pilnu manuālo iestatījumu kontroli.

Live Panorama – lai ikviens būtu kadrā!

Live Panorama funkcija, kas pieejama WB850F, WB150F un ST200F fotokamerās, ļauj vienkārši uzņemt plašus panorāmas skatus. Atliek vien nospiest slēdža pogu un, pārvietojot kameru, iekadrēt vēlamo skatu. Iegūtais panorāmas attēls uzreiz būs aplūkojams fotokameras ekrānā.

Papildus funkcijas jautrākai fotografēšanai

Izmantojot Split Shot režīmu, fotogrāfiju iespējams sadalīt trīs daļās, kas ļauj apvienot trīs atsevišķas fotogrāfijas vienā interesantā kompozīcijā. Savukārt ar Magic Frame funkciju uzņemtajam objektam var nomainīt fonu, izvēlēties kādu no kameras piedāvātajiem attēliem.

Picture-in-Picture funkcija ļauj vienu attēlu ievietot otrā. Vispirms uzņemiet fona kadru, izvēlieties dzēšamo zonu un tad tās vietā iekadrējiet un uzņemiet jau nākamo attēlu.
Aktivizējot Funny Face funkciju, iespējams izmantot astoņus dažādus režīmus, lai piešķirtu uzņemtajiem portretiem komiskus vaibstus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV