Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LG Electronics iepazīstina ar Optimus Vu

Līga Rutkovska, 20.02.2012. 10:18

LG Electronics (LG) iepazīstina ar ilgi gaidīto LTE ierīci - LG Optimus Vu:. Tas aprīkots ar LG moderno displeja tehnoloģiju LTE un IPS, piedāvājot unikālas satura skatīšanas iespējas, līdzīgi kā planšetdatorā. Jaudīgais 1,5 GHz divkodolu procesors, 32 GB iekšējā atmiņa un ietilpīgais 2080 mAh akumulators padara Optimus Vu: par ikviena multivides cienītāja sapņu ierīci.
LG Electronics iepazīstina ar Optimus Vu

LG Mobile Communications Company prezidents un izpiddirektors „Optimus Vu: izstrādes mērķis bija piedāvāt lietotājiem maksimālas viedtālruņa iespējas," saka LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park). "Viedtālrunis Optimus Vu:, kas nodrošina optimālas satura skatīšanās iespējas izmēru attiecībā 3:4 uz 5 collu displeja ar īpaši ātrdarbīgo tehnoloģiju LTE, ir tikai viens no piemēriem, kas apliecina, ko varam sasniegt, izmantojot mūsu vislabākās tehnoloģijas atbilstoši lietotāju vajadzībām."

Lielā un spilgtā 5 collu displeja izmēru attiecība 3:4 atvieglo, kā arī padara ērtāku dokumentu, grāmatu, interneta un multivides satura skatīšanos. Izmēru attiecība 3:4 ir optimāls risinājums, kas lietotājam nodrošina iespēju acumirklī skatīt vairāk satura, kā arī atvieglo piezīmju rakstīšanu, uzlabojot ikdienas darbību produktivitāti. Turklāt IPS displejā ikviena krāsa tiek attēlota dabiskā veidā, nodrošinot vislabākās skatīšanās iespējas pat spilgtā saules gaismā.

Pateicoties ātrai darbībai un veiktspējai, ko nodrošina LG uzlabotā tehnoloģija LTE, Optimus Vu: piedāvā nebijušas iespējas. Unikālais "karstais" taustiņš QuickClip™ lietotājiem nodrošina iespēju ērti izveidot ekrānšāviņus un atgādnes, nospiežot to tikai vienu reizi. Piezīmes var veikt, pieskaroties vai izmantojot īpaši šim nolūkam paredzēto pildspalvu Rubberdium™. Izmantojot vienu no viedtālrunī Optimus Vu: instalētajām produktivitātes lietojumprogrammām — Polaris Office — lietotāji var atvērt jebkuru dokumentu, izklājlapu vai prezentāciju, atrodoties ārpus biroja.

Optimus Vu: ir viens no plānākajiem (8,5 mm) pašlaik tirgū pieejamajiem LTE tālruņiem, un tas ir ļoti parocīgs turēšanai rokā, kā arī ērti ietilpst jakas kabatā. Lai gan ierīce ir aprīkota ar lielu 2080 mAh akumulatoru, pateicoties LG ekskluzīvajai mainīgās masas tehnoloģijai, Optimus Vu: šķiet plānāks nekā tam vajadzētu būt, spriežot pēc tā faktiskajiem izmēriem.

Papildus HDMI (High Definition Multimedia Interface — augstas izšķirtspējas multivides interfeiss) un DLNA (Digital Living Network Alliance — digitālā mājas tīkla apvienība) iespējām, Optimus Vu: ir aprīkots ar 32 GB atmiņu un 8 megapikseļu kameru. Lai gan sākotnēji tālrunis tiek laists klajā, aprīkots ar operētājsistēmu Android 2.3 Gingerbread, jau tagad tiek izstrādāts atjauninājums uz operētājsistēmu Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Optimus Vu: tiks laists klajā šā gada martā Korejas tirgū.

LG Optimus Vu: galvenās specifikācijas:
Čipkopa: 1,5 GHz divkodolu procesors
Displejs: 5 collu (1024 x 768) IPS displejs
Atmiņa: 32 GB eMMC un 1 GB DDR2
Kamera: 8 MP ar AF LED zibspuldzi (aizmugurējā) un 1,3 MP (priekšējā)
Operētājsistēma: Android 2.3 Gingerbread
Akumulators: 2080 mAh
Izmēri (G x P x B): 139,6 x 90,4 x 8,5 mm

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV