Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

LG Electronics iepazīstinās ar mobilo ierīču jauno dizaina stratēģiju

Līga Rutkovska, 22.02.2012. 11:46

Šī gada Pasaules Mobilajā kongresā (MWC – Mobile World Congress) LG Electronics (LG) iepazīstinās ar jaunu dizaina identitāti L-Style, turpinot nostiprināt vadošās pozīcijas viedtālruņu tirgū.
LG Electronics iepazīstinās ar mobilo ierīču jauno dizaina stratēģiju

Tieši jaunā L-Style dizaina identitāte ar mūsdienīgām un izsmalcinātām detaļām vēl vairāk atšķirs LG mobilās ierīces no konkurentu piedāvājuma. Jau iepriekš LG pierādījis savas līderpozīcijas produktu dizainā ar tādiem veiksmīgiem piemēriem kā Black Label sērijas telefoni – Chocolate un Shine.

"Dizains vienmēr ir viens no galvenajiem faktoriem, kas nosaka, kādu mobilo telefonu patērētājs izvēlēsies," saka LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park). "Pirms tam bieži vien lielāku akcentu likām uz viedtālruņu dizaina funkcionalitāti, bet ar L-Style mēs atgriežamies pie mērķa pielāgot produktu patērētāja dzīvesstilam."

L-Style dizainu veido 5 elementi: Modernais korpusa stils (Modern Square Style) ērtākam satvērienam, Iluzorā izmēra tehnoloģija (Floating Mass Technology), kas rada priekšstatu, ka viedtālrunis ir plānāks nekā patiesībā, Ērtais izkārtojums (Seamless Layout) vēl intuitīvākam taustiņu izvietojumam, Saskaņots dizaina kontrasts (Harmonized Design Contrast) ar metāliskiem akcentiem, kā arī Estētiski slaidā forma (Sensuous Slim Shape), kas lietotājam padara tīkamāku kopējo viedtālruņa iespaidu.

Pasaules Mobilā kongresa laikā LG iepazīstinās ar 3 jauniem L-Style dizaina viedtālruņiem. Pirmais no tiem - LG Optimus L3 ar 3.2 collu ekrānu – Eiropā tiks laists klajā martā, un gada pirmajā pusē vēl divi viedtālruņi, kas darbosies ar Android 4.0 Ice Cream Sandwich operētājsistēmu: LG Optimus L5 ar 4 collu ekrānu un LG Optimus L7 ar 4.3 collu ekrānu.

Par produktu pieejamību konkrētos tirgos, kā arī to papildus specifikācijām LG vēl informēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV