Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Tehnoloģiju giganti vienojas par kopējiem drošības standartiem aplikāciju veikalos

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 24.02.2012. 09:40

Gandrīz katram no mums mūsu viedtelefonos, planšetdatoros vai citās portatīvajās ierīcēs ir uzstādīta kāda interneta tirgotājam piesaistīta aplikācija, kurā glabājas ļoti sensitīvi privātie dati, un tādēļ radušies ne mazums raižu, pārpratumu un diskusiju par šo datu drošību. Beidzot vairāki pasaules vadošie tehnoloģiju izstrādātāji - Apple, Google, Microsoft, HP, RIM un Amazon ir vienojušies par kopīgiem drošības politikas standartiem, kas drīzumā tiks uzstādītas visās to izstrādātajās aplikācijās.
Tehnoloģiju giganti vienojas par kopējiem drošības standartiem aplikāciju veikalos

Ņemot vērā, ka daudzas aplikācijas tiek izstrādātas no dažādiem privātiem programmatūras izstrādātājiem (piemēram Apple App store lielākā daļa no aplikācijām ir izstrādātas no privātām kompānijām vai pat vienkāršiem entuziastiskiem programmētājiem), liela daļa uzmanības tiks veltīta to informēšanai par jaunajiem drošības standartiem, kā arī to izstrādāto aplikāciju atbilstības pārbaudei.

http://zparks.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV