Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Samsung prezentē viedtālruni ar iebūvētu projektoru

Līna Lisnere, 27.02.2012. 14:16

Pasaules vadošā mobilo tehnoloģiju kongresa Mobile World Congress 2012 ietvaros Samsung prezentējis Galaxy Beam viedtālruni ar iebūvētu projektoru, kas ļauj lietotājiem uz liela projicētā ekrāna atainot dažādu veidu multivides saturu.
Samsung prezentē viedtālruni ar iebūvētu projektoru

Ar Galaxy Beam spilgto 15 lumenu projektoru iespējams demonstrēt viedtālrunī saglabātās fotogrāfijas, video un citu digitālo saturu ērti aplūkojamā izmērā uz telpas sienām, griestiem vai jebkuras citas gludas virsmas. Video klipi, kartes, biznesa informācija, spēles – Galaxy Beam ļauj projicēt visdažādākā veida multivides saturu, piedāvājot augstas izšķirtspējas attēlu līdz pat 50 collu izmēram. Viedtālrunī pieejama īpaša projektora lietošanas aplikācija, kas ļauj viegli un ērti izvēlēties projicējamo saturu un pāris vienkāršos soļos aktivizēt projektoru.

Galaxy Beam īpaši patiks jauniešiem, kuri novērtēs viedtālrunī iebūvēto 5 megapikseļu kameru, bet studenti varēs kopīgi izskatīt savus studiju darbus, padarot grupu mācīšanos daudz interaktīvāku un efektīvāku. Galaxy Beam ir ideāli piemērots viedtālrunis arī mobilo spēļu cienītājiem, kuri, pateicoties Game Hub centrmezglam, varēs piekļūt vairāk nekā 1000 dažādām spēlēm. Šīs spēles kļūs īpaši aizraujošas, sacenšoties ar draugiem uz liela projicēta ekrāna.

Galaxy Beam teicami kalpos arī biznesa vides cilvēkiem, ļaujot uz sienas projicēt attēlus un informāciju, kas nepieciešama darbā ar klientiem vai partneriem.

Neskatoties uz to, ka tālrunī iebūvēts projektors, Galaxy Beam nebūt nezaudē eleganci un mobilitāti – viedtālruņa ergonomiskā korpusa biezums ir vien 12,5 milimetri. Viedtālrunis darbojas uz Android 2.3 Gingerbread operētājsistēmas bāzes, tam ir 1 Ghz divkodolu procesors un 8 GB iebūvētā atmiņa, savukārt par enerģijas krājumiem rūpēsies ietilpīgā 2000 mAh baterija.

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais uzņēmums pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2011. gadā sasniedza 143,1 miljardu ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 222 000 cilvēku 205 birojos 71 valstī un sastāv no divām galvenajām apakšvienībām, kas pārrauga deviņas neatkarīgi funkcionējošas struktūrvienības. Digitālo mediju un komunikāciju apakšvienība pārrauga Vizuālo ekrānu, Mobilo komunikāciju, Telekomunikācijas sistēmu, Digitālo iekārtu, IT risinājumu un Digitālās attēlveidošanas nodaļas. Savukārt Ierīču risinājumu apakšvienība ir atbildīga par Atmiņas produktu, LSI sistēmu un LCD ekrānu nodaļu darbību. Izvērtējot kompānijas izcilo sniegumu ekonomikā, vides aizsardzībā un sociālajā sfērā, saskaņā ar 2011. gada Dow Jones Ilgtspējas indeksa novērtējumu Samsung Electronics ir atzīta par pasaulē ilgtspējīgāko tehnoloģiju kompāniju. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.samsung.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV