Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Asus laiž klajā telefona un planšetes hibrīdu – PadFone

Raivis Kalniņš, ZParks.lv, 28.02.2012. 14:29

Spānijā notiekošajā mobilo tehnoloģiju izstādē Mobile World Congress Asus prezentējis interesantu ierīci, kas būtībā var būt gan telefons, gan planšetdators, gan mazs portatīvais dators.
Asus laiž klajā telefona un planšetes hibrīdu – PadFone

Padfone būtībā ir viedtālrunis, ko var ievietot planšetdatorā, turklāt šim planšetdatoram vēl var pievienot klaviatūru. Viedtelefonam atsevišķi ir 4.3 collu Super AMOLED tehnoloģijas 960 x 540 izšķirtspējas ekrāns ar divkodolu Snapdragon S4 procesoru un 1GB operatīvo atmiņu, kā arī ar 8 megapikseļu aizmugurējo fotokameru un 1520mAh akumulatoru. Kad telefons tiek ievietots planšetdatora dokstacijā, PadFone akumulatora darbības laiks var tikt paildzināts pat 5 reizes, turklāt to iespējams palielināt vēl, pievienojot planšetdatoram klaviatūru, kurā arī ir iebūvēts akumulators. Planšetdatora ekrāns ir 10.1 collas 1280 x 800 izšķirtspējas, tāpat tam ir audio izeja, micro USB un micro HDMI pieslēgvietas. Tā svars - 724g. Pagaidām cena nav zināma. Par ierīces darbību vairāk iespējams uzzināt video materiālā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV