Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Sony iepazīstina ar ūdensizturīgu Handycam® videokameru

Jānis Vanags, 02.03.2012. 08:12

Lieliska videokamera braucieniem uz pludmali un snorkelēšanas ekspedīcijām – jaunā Handycam® GW55VE ir ūdensizturīga līdz 5 m dziļumam*. Tai tāpat nekaitēs arī smiltis un kritiens no 1,5 m augstuma*** – tādēļ nav jāuztraucas par pēkšņu lietus šalti vai nejaušu kritienu pie baseina vai pludmalē.
Sony iepazīstina ar ūdensizturīgu Handycam® videokameru

Ūdensizturīgā Handycam® ir aprīkota ar modernām tehnoloģijām skaidram un stabilam Full HD video un fotogrāfijām jebkurā situācijā.

Attēlu kvalitāte ir tāda, kādu sagaidām no Handycam®. Exmor R™ CMOS sensors fiksē skaisti detalizētus video un foto ar minimālu graudainību, pat vājā apgaismojumā, kur citām kamerām ir grūtības.

Savukārt augstākās kvalitātes Sony G objektīvs spēj fiksēt visu – no platleņķa ainavām līdz dramatiskiem tuvplāniem. Paplašinātā tālummaiņa palielina 10x optiskās tālummaiņas diapazonu līdz 17x maksimālajam palielinājumam, savukārt By Pixel Super Resolution apstrāde nodrošina skaidrus, īpaši detalizētus lielas tālummaiņas attēlus.

Pat filmējot 'no rokas' un izmantojot tālummaiņu, uzņemtais video materiāls izskatās skaidrāks, pateicoties optiskajai SteadyShot stabilizācijai Active Mode režīmā, kas koriģē roku trīcēšanu.

Jaunums Handycam® videokamerā - Intelligent Sweep Panorama ļaus fiksēt īpaši plašas ainavas ar lielu skata laukumu. Tikai nospiediet aizvara pogu un virziet videokameru. Izmantojot seju un kustību noteikšanu, Handycam® nodrošina, ka pat cilvēki un objekti kustībā būs atveidoti dabīgi.

Vēl viens jaunums - pašportreta taimeris - nodrošina pareizi kadrētus, skaidri fokusētus jūsu un jūsu draugu attēlus, fotografējot ar kameru izstieptā rokā. Pateicoties seju noteikšanai, GW55VE nodrošina skaistus pašportretus ar "nenogrieztām" galvām.

Neesat drošs par to, kā iegūt labākos rezultātus jebkurā situācijā? Intelligent AUTO atpazīst līdz 99 ainavu veidiem un noregulē videokameras iestatījumus vislabākajam rezultātam. Ir pat īpašs zemūdens režīms, tādejādi zemūdens video izskatīsies labāk ar bagātīgām un dabiskām krāsām.

Ūdensizturīgajai Handycam® ir iebūvēts GPS uztvērējs, kas fiksē, kur uzņemti jūsu videoklipi un fotogrāfijas. Ekrānā varat redzēt savu pašreizējo atrašanās vietu. Datorā ar GPS koordinātēm marķēto materiālu varat skatīt, izmantojot tiešsaistes kartes.

Jaunā ūdensizturīgā Sony Handycam® GW55VE videokamera būs nopērkama no maija beigām par aptuveni 400 latiem.

* JIS/IEC International Protection Rating 8 (IPX8) ekvivalents: Handycam zem ūdens 5 m dziļumā nepārtraukti var atrasties 60 minūtes. Balstoties uz Sony pārbaudes standartiem.

** JIS/IEC International Protection Rating 5 (IP5X) ekvivalents. Balstoties uz Sony pārbaudes standartiem.

*** Atbilstoši MIL-STD 810F metodes 516.5 trieciena standartiem. Šis produkts ir izgājis nepieciešamos testus, kad tika nomests no 1,5 m augstuma virs 5 cm bieza finiera dēļa (ar aizvērtu LCD ekrānu).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV