Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Panasonic laidis klajā jaunu 2012. gada LED LCD televizoru sēriju

Oskars Lakšēvics, 07.03.2012. 10:20

Panasonic paplašinātā LED LCD sērija demonstrē izcilu attēlu kvalitāti, neierobežotas iespējas lietot sociālos medijus, lietošanas vienkāršību, stilīgu dizainu un videi draudzīgu funkciju.
Panasonic laidis klajā jaunu 2012. gada LED LCD televizoru sēriju

Panasonic Europe

Hagenauer Strasse 43

65203 Wiesbaden

Papildu informācija:

Kompānija Panasonic ir nākusi klajā ar jaunu 2012. gada Smart VIERA LED LCD televizoru sēriju. Šajā sērijā būs televizori ar līdz šim vislielākajiem LED ekrāniem. Jaunās sērijas galvenā priekšrocība ir lielāki ekrānu izmēri, ieskaitot 47 un 55 collu LED televizorus, 20 modeļus ar iestrādāto LED tehnoloģiju, kā arī pasīvās 3D tehnoloģijas ieviešana ET5 sērijā.

Vēl viena 2012. gada Smart VIERA LED LCD televizoru priekšrocība ir IPS LED paneļa tehnoloģija, kas nodrošina izcilu 178° redzes leņķi, gandrīz nemainot attēla kontrastu un krāsas, kā arī paņeļi ar lielu kadru maiņas ātrumu un izgaismoto skenēšanu – līdz 1600Hz, kas ļauj sasniegt perfektus rezultātus ātrdarbīgu sižetu laikā. IPS panelis samazina arī pēcattēla efektu un attēla izplūšanu, nodrošinot gludāku, skaidrāku attēlu, kā arī palīdz sasniegt lielāku kontrastu ar ātrāku atbildes reakciju.

VIERA Connect, Smart VIERA mākoņtehnoloģijā balstītā, savienotā TV platforma, kas nodrošina vieglu pieeju aizvien lielākam tiešsaistes lietojumprogrammu un pakalpojumu klāstam, ir iestrādāta piecās vadošajās jaunajās sērijās. Ar šiem modeļiem būs iespēja piekļūt arī sociālajiem tīkliem, vienlaikus skatoties televizoru, un izmantot VIERA Remote aplikāciju, kas nodrošina īstu daudzekrānu pieredzi ar lietotāja viedtālruņa vai plaukstdatora palīdzību – netraucēti „straumējot" saturu no lietotāja mobilās ierīces ekrāna un televizora. Pateicoties vadošās WT50 sērijas televizoros iestrādātajai VIERA Remote App PRO programmai, lietotājam būs iespēja „pārlādēt" mediju saturu no televizora uz televizoru vai viedtālruni, turpinot skatīties saturu savā mobilajā ierīcē.

Šai sērijai ir arī virkne enerģiju taupošu īpašību un funkciju, kas palīdz samazināt televizoru ietekmi uz vidi, un augsti efektīvi LED LCD paneļi var samazināt energopatēriņu par 25 procentiem, salīdzinot ar Panasonic 2011. gada modeli. Visiem modeļiem, sākot no E5, ir "A+" klases sertifikācija, kas apstiprina šo televizoru energoefektivitāti.

Par Panasonic

Korporācija Panasonic ir pasaules līderis elektronisko preču izstrādē un ražošanā plašām sadzīves, biznesa un rūpniecības vajadzībām. Tās galvenā mītne atrodas Osakā, Japānā. Gadā, kas beidzās 2011 g. 31. martā, korporācijas kopējie neto pārdošanas apjomi sasniedza 8,69 triljonus jenu (105 miljardi ASV dolāru). Panasonic akcijas tiek kotētas Tokijas, Osakas, Nagojas un Ņujorkas (NYSE: PC) biržā. Vairāk informācijas par Panasonic un tās zīmolu – http://Panasonic.net.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV