Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LG iepazīstina ar jaunu mobilo tālruņu bezvadu lādētāju

Līga Rutkovska, 07.03.2012. 11:05

Šī gada Pasaules Mobilajā kongresā (MWC – Mobile World Congress) LG Electronics (LG) iepazīstināja ar jaunāko uzlaboto bezvadu lādētāju mobilajiem tālruņiem – LG WCD-800. Tam ir īpaša forma, lai tālruni varētu novietot vertikālā stāvoklī videozvanu veikšanai un īsziņu sūtīšanai, kā arī horizontāli TV pārraižu un HD filmu skatīšanai tālruņa uzlādes laikā.
LG iepazīstina ar jaunu mobilo tālruņu bezvadu lādētāju

"Tā kā viedtālruņi kļūst par biežāk lietoto ierīci multimediju satura skatīšanai, kā arī saziņai, nav pārsteigums, ka bieži vien to uzlāde jāveic pat vairākas reizes dienā," saka LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Parks (Jong-seok Park). "Šis ir loģiskis solis, lai padarītu mobilo tālruņu uzlādi lietotājiem draudzīgāku, lai to var ērtāk lietot arī uzlādes laikā."

LG uzlabotais bezvadu lādētājs darbojas kā bezvadu elektrības avots, novēršot nepieciešamību pēc ārējiem savienojumiem, kas ierobežo tālruņa lietošanas iespējas. Ar LG WCD-800 uzlāde notiek, tālruni vienkārši novietojot uz 75.8mm platā paliktņa, turklāt uzlādes darbības lauks ir divreiz lielāks nekā iepriekšējam LG bezvadu uzlādes risinājumam – LG WCP-700.

LG WCD-800 darbojas ar elektromagnētiskās indukcijas palīdzību un balstās uz elektrisko strāvojumu, ko rada magnētiskais lauks elektriskajās spolēs, kas atrodas zem lādētāja. Jaunais bezvadu lādētājs nodrošina ne tikai ērtu uzlādes procesu, bet arī līdzvērtīgu funkcionalitāti kā tradicionālie lādētāji ar vadu.

LG bezvadu lādētājs ir savienojams ar visām ierīcēm, kuras atbilst globālajam bezvadu akumulatoru uzlādes standartam – Wireless Power Consortium (WPC) Q1.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV