Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Intel izstādē CeBIT 2012 demonstrē ultrabook etalonu ar skārienjūtīgo ekrānu

zparks.lv, 09.03.2012. 10:03

Kompānija Intel ir solījusi, ka šī gada laikā lietotājiem būs pieejams liels skaits dažādu modeļu ultraportatīvie klēpjdatori, kuri zināmi arī kā ultrabook datori. Turklāt Intel uzstāj uz to, ka tiem jābūt ar skārienjūtīgo ekrānu aprīkotiem.
Intel izstādē CeBIT 2012 demonstrē ultrabook etalonu ar skārienjūtīgo ekrānu

Lai mudinātu datoru ražotājus uz lielāku rosību un vienlaikus demonstrētu publikai šādu iekārtu iespējas, izstādes CeBIT 2012 laikā Intel demonstrē iekārtu, kura aprīkota ar 13,3 collu ekrānu, strādā ar Windows 7 operētājsistēmu un speciāli uzstādītu digitālā žurnāla Zinio aplikāciju. Tā ir optimizēta darbam ar skārienjūtīgo ekrānu, un darbs notiek pilnībā identiski tam, kā tas noritētu, izmantojot planšetdatoru. Visā pilnībā šādas iekārtas sevi varēs parādīt ar jauno Windows 8 operētājsistēmu, taču jau tagad ir skaidrs, ka skārienjūtīgo ekrānu izmērs vairs netiks ierobežots ar 10 collu izmēru.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV