Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Panasonic laidis klajā jauno VIERA tālvadības lietotni viedtālruņiem vai plaukstdatoriem

Oskars Lakšēvics, 09.03.2012. 11:17

Jaunā tālvadības aplikācija Smart VIERA Remote App, pieslēdzot to televizoru modeļiem WT50, VT50 vai GT50, ļauj ielādēt saturu televizorā no jūsu viedtālruņa vai plaukstdatora.

Panasonic nāk klajā ar jauno VIERA tālvadības lietotni viedtālruņiem vai plaukstdatoriem, lai piedāvātu visjaunākās mijiedarbības iespējas. Tā ļauj lietotājam savienoties ar Smart VIERA televizoru, izmantojot vairākus ekrānus.

Lietotnes jaunākā versija pārvērtīs lietotāja Apple vai Android viedtālruni vai plaukstdatoru par tālvadības ierīci un piedāvās veselu virkni jaunu iespēju mijiedarbībai ar lietotāja televizoru.

VIERA tālvadības lietotne ļauj pārraidīt attēlus, videoierakstus, mūziku un mājas lapas starp jūsu mobilās ierīces displeju un televizora Smart VIERA ekrānu. Tas ietver arī spēļu konsoles funkciju, kas ļauj spēlēt spēles, izmantojot viedtālruni vai plaukstdatoru kā mobilo telefonu. Klaviatūras un skārienjutīgas virsmas funkcija gudri pastiprina mijiedarbību ar VIERA televizorā iestrādāto interneta pārlūku.

Pēc tam, kad lietotne ir instalēta par brīvu un pievienota Wi-Fi tīklam, kuram ir pievienots VIERA televizors, lietotājs var pārvaldīt VIERA TV līdzīgi kā personīgo tālvadības pulti.

Lietojot VIERA Remote App ar Smart VIERA televizoru modeļiem WT50, VT50 un GT50, lietotājs var arī pārlādēt mediju saturu, tiešraides * un ierakstītos raidījumus no cietā diska uz plaukstdatoru vai viedtālruni un turpināt skatīties saturu citā vietā.

Šī lietotne ir kā dabīgs pavadonis Panasonic Smart Phone viedtālrunim, ar kuru kompānija nāk klajā nākamajā mēnesī Vācijā.

*Dažas telekompānijas var noteikt ierobežojumus šim pakalpojumam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV